Connect with us

Πολιτική

Αίτημα επέκτασης του μετρό μέχρι τη Νέα Ερυθραία

Published

on

Την υπόγεια επέκταση της γραμμής του Μετρό μέχρι τη Νέα Ερυθραία ζήτησαν από  τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της «ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ» κ. Χρήστο Τσίτουρα, ο Δήμαρχος Κηφισιάς, κ. Νίκος Χιωτάκης, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, κ. Τηλέμαχος Τσιλιγκίρης, ο Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Ανεξάρτητοι Δημότες», κ. Βασίλης Βάρσος, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Σπύρος Μούρκος και ο Διευθυντής της Τεχνικής Υπηρεσίας, κ. Παντελής Καρακατσάνης  σε συνάντηση που είχαν μαζί του.

Πρόκειται για ένα παλιό αίτημα που είχε διατυπωθεί και στο παρελθόν από τους πρώην Δήμους, Κηφισιάς και Νέας Ερυθραίας. Ο κ. Τσίτουρας άκουσε με προσοχή τις θέσεις του Δήμου Κηφισιάς και δεσμεύθηκε να ερευνήσει με τις υπηρεσίες της «ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ» το θέμα και να απαντήσει.
Με την ευκαιρία της συνάντησής, ο κ. Χιωτάκης δήλωσε: «Ευχαριστούμε τη Διοίκηση της «ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ» για την καλή συνεργασία. Η επέκταση της γραμμής του Μετρό είναι πρώτιστη προτεραιότητα μας για τη βιώσιμη ανάπτυξη του Δήμου. Με τον κ. Τσίτουρα συζητήσαμε τη δυνατότητα ένταξης στον προσεχή σχεδιασμό των επεκτάσεων των γραμμών του Μετρό, γραμμής που θα εξυπηρετεί και το Δήμο Κηφισιάς. Η λειτουργία της, αναμένεται να εξυπηρετήσει χιλιάδες επιβάτες καθημερινά και  θα αποσυμφορήσει κυκλοφοριακά το εμπορικό κέντρο της Κηφισιάς και της Νέας Ερυθραίας».

 

 

 

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ