Πολιτική
Άναψε (πάλι) φωτιά στο Δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης

Φωτιά έβαλαν άγνωστοι σε τάξη του 5ου δημοτικού σχολείου Αργυρούπολης και έγραψαν και συνθήματα. Ένα περιστατικό που προκάλεσε νέα αντιπαράθεση ανάμεσα στη δημοτική αρχή και την αξιωματική αντιπολίτευση.
Πιο συγκεκριμένα, ο Δήμαρχος Ελληνικού - Αργυρούπολης, κ. Γιάννης Κωνσταντάτος, σχολίασε το παραπάνω γεγονός αφήνοντας αιχμές για τον πρώην Δήμαρχο, κ. Χρήστο Κορτζίδη, προκαλώντας την αντίδραση της παράταξης του πρώην δημάρχου.
Το σχόλιο του δημάρχου στο Facebook είχε ως εξής: «Θλίψη! Στόχος έγινε τάξη του 5ου δημοτικού από αγνώστους που έβαλαν φωτιά και προσπάθησαν να την κάψουν καθώς έγραψαν και συνθήματα. Το θλιβερό είναι πως η συγκεκριμένη τάξη λειτουργεί για τα παιδιά που έχουν θέματα προσαρμογής. Δεν ξέρω τι επιδιώκουν “τα καλά αυτά παιδιά ” όπως τους έχει αποκαλέσει σε ανάλογα περιστατικά ο πρώην δήμαρχος στο δημοτικό συμβούλιο που αρνήθηκε να καταδικάσει ανάλογους βανδαλισμούς στον δήμο μας αλλά είναι κρίμα για τους μικρούς μαθητές.
Υ.Γ Έσπασαν ξανά παιχνίδι σε καινούργια παιδική χαρά ,ας έχουμε το νου μας όλοι βοηθήστε γιατί είναι προφανές τι προσπαθούν κάποιοι να πετύχουν.»
«Γκεμπελιστικές αθλιότητες»
Η απάντηση της παράταξης της μείζονος μειοψηφίας που συνοδεύονταν και από φωτογραφία με τίτλο «πιο άθλιος γίνεσαι μυθιστόρημα» ανέφερε: «Για μια ακόμη φορά ο κ. Κωνσταντάτος ξεπέρασε τα όρια! Σήμερα μέσα από το προσωπικό του προφίλ σχολιάζοντας τους βανδαλισμούς αγνώστων σε μια αίθουσα του 5ου Δημοτικού Σχολείου Αργυρούπολης – ανάλογα περιστατικά γίνονταν και πριν – δε διστάζει να τους συνδέσει με τον Χρήστο Κορτζίδη λέγοντας ότι ενθαρρύνει με την στάση του τους εν λόγω δράστες. Πριν λίγες μέρες στην ίδια λογική προσπάθησε να φορτώσει στην παράταξή μας την κατηγορία για την αποκόλληση των αυτοκόλλητων από κάποιους κάδους καθαριότητας.
Είναι εντελώς άθλιο και εξωφρενικό μια δημοτική αρχή από την αρχή της θητείας της να κατηγορεί για οτιδήποτε αρνητικό συμβαίνει την μείζονα αντιπολίτευση απεμπολώντας τις ευθύνες της να διοικήσει υπεύθυνα και σωστά.
Η πολιτική διαδρομή και το ήθος του Χρήστου Κορτζίδη και της Δημοτικής Συνεργασίας είναι γνωστά σε όλους τους δημότες και δεν αφήνουν περιθώρια αμφιβολίας.
Κανείς δεν πρόκειται να ακολουθήσει τις γκεμπελίστικες αθλιότητες της διοίκησης Κωνσταντάτου.»
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Ειδήσεις3 μήνες ago
Νόμπελ Ειρήνης: Πάνω από 300 οι υποψηφιότητες για το φετινό βραβείο
-
Κεντρικό Θέμα9 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα9 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός
-
Αγίας Βαρβάρας8 μήνες ago
Συναυλία με Nivo, Goin’ Through και Γιώργο Αλκαίο – ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ
-
Αθλητισμός5 μήνες ago
ΑΜΑΡΥΣΙΑ PRO: Το μεγάλο πυγμαχικό event έρχεται στο κλειστό του Αγίου Θωμά στις 22/12
-
Αθηναίων5 μήνες ago
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΛΑΞΗ ΑΡΧΕΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ
-
Ελλάδα3 έτη ago
Η Ελλάδα δημοφιλέστερη χώρα της Ευρώπης για τις παραλίες της – Τα νησιά που ξεχωρίζουν