Κυριακή, 15 Φεβρουαρίου, 2026
17.5 C
Athens
Κυριακή, 15 Φεβρουαρίου, 2026

    Σε δράσεις για το περιβάλλον θα συμμετάσχει το Αστεροσκοπείο Αθηνών

    Αποθήκευση δημοσίευσης
    Αποθηκεύθηκε

    Συνάντηση μεταξύ της Αντιπεριφερειάρχη Κεντρικού Τομέα Αθηνών Ερμίνας Κυπριανίδου και του Προέδρου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, Καθ. Μανώλη Πλειώνη πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη στα γραφεία της Περιφέρειας Αττικής.
    Στη συνάντηση συζητήθηκαν

    οι προοπτικές συνεργασίας των δύο φορέων σε θέματα που άπτονται της αρμοδιότητάς τους, μεταξύ των οποίων η Κλιματική Αλλαγή, η Πολιτική Προστασία και η Αέρια Ρύπανση.
    Συγκεκριμένα συνομολογήθηκε η πρόθεση τους να αναπτύξουν συνεργασίες σε πεδία πολιτικής όπως η παρακολούθηση περιβαλλοντικών και κλιματικών δεδομένων, οι μηχανισμοί προειδοποίησης και αντιμετώπισης των φυσικών καταστροφών. Επίσης διαπιστώθηκε η διάθεση για συνέργειες των δύο φορέων σε θέματα Τέχνης και Επιστήμης.
    Το επόμενο διάστημα οι δυο φορείς θα εντείνουν την μεταξύ τους επικοινωνία, ώστε να δρομολογηθούν συγκεκριμένες ενέργειες και δράσεις.

     

     

    Μην ξεχνάτε την εφημερίδα “ΧΤΥΠΟΣ”. Κυκλοφορεί από το Σάββατο στα περίπτερα της Αθήνας και του Πειραιά. Με αποκλειστικές ειδήσεις ρεπορτάζ και άρθρα. Επίσης, με μεγάλες χρήσιμες προσφορές και δώρα.

    NEO – Εγγραφείτε συνδρομητής στην εφημερίδα ΧΤΥΠΟΣ έχοντας αποκλειστικά το προνόμιο να διαβάζεται πρώτοι την εφημερίδα ηλεκτρονικά κάθε εβδομάδα, κερδίζοντας μεγάλες εκπτώσεις και ΔΩΡΑ. Εκδηλώστε ενδαφέρον, στέλνοντας email στα [email protected] και [email protected] – με θέμα “ΧΤΥΠΟΣ: θέλω να γίνω συνδρομητής” και κερδίστε εκπτωτικά κουπόνια για τις αγορές σας, προσκλήσεις για θεατρικές παραστάσεις, ταξίδια, και αλλά πολλά, που μόνο οι συμδρομητές της εφημερίδας ΧΤΥΠΟΣ απολαμβάνου

    ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας!
    Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας

    ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ