Connect with us

Περιβάλλον

Πρασίνισαν την παλιά χωματερή

Published

on

Αναδάσωση οκτακοσίων δενδρυλλίων πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 10 Μαρτίου από τον Δήμο Βύρωνα, τον ΣΠΑΥ και όμορους Δήμους, με τη συμμετοχή εκπαιδευτικών και μαθητών Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων.

Για τη συγκεκριμένη προσπάθεια ο Δήμαρχος Βύρωνα Γρηγόρης Κατωπόδης δήλωσε: “Ο Δήμος Βύρωνα, ο ΣΠΑΥ, καθώς και μαθητές και εκπαιδευτικοί της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης συμμετείχαν σε δενδροφύτευση – οξυγόνο, 800 δενδρυλλίων, στην παλιά χωματερή (περιοχή Κακόρεμα). Με οικολογική ευαισθησία, συνεχίζουμε την προσπάθεια αποκατάστασης περιοχών που έχουν πληγεί από τον άνθρωπο.”

Μη ξεχνάτε την εφημερίδα “ΧΤΥΠΟΣ”. Κυκλοφορεί από το Σάββατο στα περίπτερα της Αθήνας και του Πειραιά. Με αποκλειστικές ειδήσεις ρεπορτάζ και άρθρα. Επίσης, με μεγάλες χρήσιμες προσφορές και δώρα.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ