Παλλήνης
Followgreen: Μάθε τα οφέλη του πρωτοποριακού προγράμματος στην Παλλήνη! [vid]

Ο Δήμος Παλλήνης στο πλαίσιο του Καινοτόμου Προγράμματος Ευαισθητοποίησης και Επιβράβευσης Πολιτών για την Ανακύκλωση www.followgreen.gr/pallini ολοκλήρωσε την παραγωγή ειδικού ενημερωτικού spot για τους πολίτες, για τον τρόπο λειτουργίας και τα οφέλη του προγράμματος για την τοπική κοινωνία και τις τοπικές επιχειρήσεις.
Το spot έγινε με εθελοντική προσφορά τόσο από τους Παλληνιώτες πρωταγωνιστές, γνωστούς σε όλους μας ηθοποιούς από το σήριαλ “Οι συμμαθητές”, Μάριο Αθανασίου και Βαλέρια Κουρούπη, όσο και από τους γνωστούς Παλληνιώτες παραγωγούς και ειδικούς του χώρου της σκηνοθεσίας και της φωτογραφίας, Φώτη και Γιάννη Φώτου.
Ο Δήμαρχος Παλλήνης Αθανάσιος Ζούτσος, ευχαριστεί ηθοποιούς, παραγωγούς αλλά και όλους τους πολίτες, τα 1.000 και πλέον νοικοκυριά, που αγκάλιασαν την πρωτοβουλία του Δήμου και την στηρίζουν.
Όλοι μαζί, Δήμος, πολίτες, τοπικές επιχειρήσεις και εθελοντές, στηρίζουμε την ανακύκλωση, επιβραβεύουμε και κερδίζουμε!
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Κεντρικό Θέμα8 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα8 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός
-
Ειδήσεις2 μήνες ago
Νόμπελ Ειρήνης: Πάνω από 300 οι υποψηφιότητες για το φετινό βραβείο
-
Αθλητισμός4 μήνες ago
ΑΜΑΡΥΣΙΑ PRO: Το μεγάλο πυγμαχικό event έρχεται στο κλειστό του Αγίου Θωμά στις 22/12
-
Αθηναίων5 μήνες ago
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΛΑΞΗ ΑΡΧΕΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ
-
Ελλάδα3 έτη ago
Η Ελλάδα δημοφιλέστερη χώρα της Ευρώπης για τις παραλίες της – Τα νησιά που ξεχωρίζουν
-
Αγίας Βαρβάρας7 μήνες ago
Συναυλία με Nivo, Goin’ Through και Γιώργο Αλκαίο – ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ