Τετάρτη, 11 Μαρτίου, 2026
15 C
Athens
Τετάρτη, 11 Μαρτίου, 2026

    Διαδημοτικό “πράσινο” σημείο ανακύκλωσης

    Αποθήκευση δημοσίευσης
    Αποθηκεύθηκε

    Εγκρίθηκε κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου

    Μοσχάτου – Ταύρου η απόφαση για τη σύναψη προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του Δήμου και του ΕΔΣΝΑ για την υλοποίηση του έργου «Ανάπτυξη βασικού πράσινου σημείου στα όρια του Δήμου Μοσχάτου – Ταύρου». Με την απόφαση αυτή επισφραγίστηκε με τον καλύτερο τρόπο η συνεργασία των Δήμων Μοσχάτου – Ταύρου, Καλλιθέας, Νέας Σμύρνης με τον ΕΔΣΝΑ και την Περιφέρεια Αττικής.
    Πρόκειται για το πρώτο διαδημοτικό μεγάλο πράσινο σημείο που σύντομα θα λειτουργήσει στην Αττική. Ένα εξαιρετικής σπουδαιότητας βήμα στην υλοποίηση του νέου σχεδίου διαχείρισης απορριμμάτων το οποίο βασίζεται στον περιορισμό του όγκου μέσω της ανακύκλωσης και της τοπικής διαχείρισης. Έτσι, με τη χθεσινή απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Μοσχάτου – Ταύρου ανοίγει ο δρόμος για τοπική διαχείριση απορριμμάτων υψηλών προδιαγραφών, με σεβασμό στο περιβάλλον.

     

    Μην ξεχνάτε την εφημερίδα “ΧΤΥΠΟΣ”. Κυκλοφορεί από το Σάββατο στα περίπτερα της Αθήνας και του Πειραιά. Με αποκλειστικές ειδήσεις ρεπορτάζ και άρθρα. Επίσης, με μεγάλες χρήσιμες προσφορές και δώρα.

    NEO – Εγγραφείτε συνδρομητής στην εφημερίδα ΧΤΥΠΟΣ έχοντας αποκλειστικά το προνόμιο να διαβάζεται πρώτοι την εφημερίδα ηλεκτρονικά κάθε εβδομάδα, κερδίζοντας μεγάλες εκπτώσεις και ΔΩΡΑ. Εκδηλώστε ενδαφέρον, στέλνοντας email στα [email protected] και [email protected] – με θέμα “ΧΤΥΠΟΣ: θέλω να γίνω συνδρομητής” και κερδίστε εκπτωτικά κουπόνια για τις αγορές σας, προσκλήσεις για θεατρικές παραστάσεις, ταξίδια, και αλλά πολλά, που μόνο οι συμδρομητές της εφημερίδας ΧΤΥΠΟΣ απολαμβάνουν.

    ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας!
    Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας

    ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ