Δευτέρα, 23 Φεβρουαρίου, 2026
11.8 C
Athens
Δευτέρα, 23 Φεβρουαρίου, 2026

    «Tσουχτερό» φέτος το πετρέλαιο θέρμανσης

    Αποθήκευση δημοσίευσης
    Αποθηκεύθηκε

    Υψηλότερη σε σχέση με πέρυσι, εξαιτίας κυρίως της αύξησης του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης και του ΦΠΑ, αναμένεται η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης.

    Η διάθεση ξεκινά από σήμερα, Σάββατο 15 Οκτωβρίου, και η μέση τιμή, με βάση τα σημερινά δεδομένα των διεθνών τιμών και της ισοτιμίας ευρώ/δολαρίου, εκτιμάται πως θα διαμορφωθεί περίπου στα 93 λεπτά το λίτρο.

    Αντίθετα, οι καταναλωτές που χρησιμοποιούν φυσικό αέριο θα δουν σημαντικά χαμηλότερο λογαριασμό, σε σχέση με πέρυσι, εξαιτίας της υποχώρησης των διεθνών τιμών, αλλά και της επικείμενης -τον Ιανουάριο- μείωσης της φορολογίας.

    Η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης κατά την έναρξη της προηγούμενης χειμερινής περιόδου κυμάνθηκε στα 83 – 85 λεπτά.

    Μην ξεχνάτε την εφημερίδα “ΧΤΥΠΟΣ”. Κυκλοφορεί από το Σάββατο στα περίπτερα της Αθήνας και του Πειραιά. Με αποκλειστικές ειδήσεις ρεπορτάζ και άρθρα. Επίσης, με μεγάλες χρήσιμες προσφορές και δώρα.

    ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας!
    Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας

    ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ