Εργασία
Υπουργείο Εργασίας: Νέα καταβολή της αποζημίωσης ειδικού σκοπού σήμερα
Πραγματοποιείται σήμερα, 12 Μαρτίου, νέα πληρωμή της αποζημίωσης ειδικού σκοπού, σύμφωνα με απόφαση του υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Κωστή Χατζηδάκη.
Συγκεκριμένα, εγκρίθηκε η μεταφορά πίστωσης ποσού ύψους 2.512.066,77 ευρώ από τον Ε.Φ. 1033-501-0000000, ΑΛΕ 2310989899 οικονομικού έτους 2021, για 6.941 δικαιούχους, που αφορά αναλυτικά:
α) Σε αναστολές συμβάσεων εργασίας εργαζομένων (υπόλοιπα έτους 2020) για την πληρωμή της αποζημίωσης ειδικού σκοπού, ύψους 2.139.865 ευρώ, σε 3.942 δικαιούχους.
β) Σε μονομερείς υπεύθυνες δηλώσεις των εργαζομένων με δικαίωμα υποχρεωτικής επαναπρόσληψης σε επιχειρήσεις-εργοδότες κύριων και μη κύριων ξενοδοχειακών και τουριστικών καταλυμάτων, καθώς και σε επιχειρήσεις-εργοδότες τουριστικών λεωφορείων, όπως και σε ειδικές κατηγορίες εργαζομένων (υπόλοιπα έτους 2020), για την πληρωμή της αποζημίωσης ειδικού σκοπού, ύψους 33.643,87 ευρώ, σε 40 δικαιούχους.
γ) Σε μονομερείς υπεύθυνες δηλώσεις των επαγγελματιών της Τέχνης και του Πολιτισμού για τους μήνες Νοέμβριο και Δεκέμβριο 2020 για την πληρωμή της αποζημίωσης ειδικού σκοπού, ύψους 15.486 ευρώ, σε 29 δικαιούχους.
δ) Σε μονομερείς υπεύθυνες δηλώσεις των επαγγελματιών της Τέχνης και του Πολιτισμού, ξεναγών και τουριστικών συνοδών, για την πληρωμή της αποζημίωσης ειδικού σκοπού, ύψους 9.540 ευρώ, σε 18 δικαιούχους.
ε) Σε εργαζόμενους για την καταβολή του επιδόματος εορτών Χριστουγέννων 2020 που καλύπτεται από τον κρατικό προϋπολογισμό, ύψους 313.531,90 ευρώ. Το σύνολο των δικαιούχων ανέρχεται σε 2.912.
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Αλίμου2 εβδομάδες ago
Άλιμος: Τα δύο σημεία που θα τοποθετηθούν κάμερες της τροχαίας
-
Ειδήσεις5 μήνες ago
Νόμπελ Ειρήνης: Πάνω από 300 οι υποψηφιότητες για το φετινό βραβείο
-
Βριλησσίων5 έτη ago
Δήμος Βριλησσίων: Άγνωστοι βανδάλισαν το Θέατρο Νταμάρι-Αλίκη Βουγιουκλάκη
-
Κεντρικό Θέμα12 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα12 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός
-
Αγίας Βαρβάρας11 μήνες ago
Συναυλία με Nivo, Goin’ Through και Γιώργο Αλκαίο – ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ
-
Ελλάδα3 έτη ago
Η Ελλάδα δημοφιλέστερη χώρα της Ευρώπης για τις παραλίες της – Τα νησιά που ξεχωρίζουν