Δευτέρα, 16 Φεβρουαρίου, 2026
14.3 C
Athens
Δευτέρα, 16 Φεβρουαρίου, 2026

    Προσωρινή διακοπή λειτουργίας του Τaxinet

    Αποθήκευση δημοσίευσης
    Αποθηκεύθηκε


    Οι ηλεκτρονικές υπηρεσίες του Υπουργείου Οικονομικών δεν θα είναι διαθέσιμες για το κοινό από την Κυριακή (28-9-2014) στις 12:00 μμ εως τη Δευτέρα (29-9-2014) στις 7:00 πμ. Ο λόγος είναι η εκτέλεση  προγραμματισμένων εργασιών προληπτικής συντήρησης.

    Υψηλός φόρτος στο taxisnet
    Πάντως, από την πλευρά του Υπουργείο Οικονομικών επισημαίνεται πως λόγω της ταυτόχρονης λήξης των ημερομηνιών υποβολής του Φ.Π.Α., πληρωμής της 2ης δόσης της φορολογίας εισοδήματος και πληρωμής της 1ης δόσης του ΕΝ.Φ.Ι.Α., παρατηρείται υψηλό φορτίο στις υποδομές του ΤΑΧΙS τις ώρες 9:00 – 15:00 και 17:00 – 20:00.
    Με δεδομένο ότι όλοι οι διαθέσιμοι υπολογιστικοί πόροι έχουν ήδη διατεθεί για τις συγκεκριμένες ανάγκες, το Υπουργείο παρακαλεί τους φορολογούμενους να χρησιμοποιούν το ΤΑXIS για την εκτύπωση των εκκαθαριστικών φορολογίας εισοδήματος και ΕΝ.Φ.Ι.Α. τις ώρες μη αιχμής και κατά προτίμηση μετά τις 22:00.

    ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας!
    Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας

    ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ