Τρίτη, 10 Μαρτίου, 2026
16.5 C
Athens
Τρίτη, 10 Μαρτίου, 2026

    Αποζημιώσεις για κουρεμένα ενοίκια και επίδομα θέρμανσης: Την Παρασκευή οι πληρωμές

    Αποθήκευση δημοσίευσης
    Αποθηκεύθηκε

    Μέχρι την Παρασκευή έχουν οι ιδιοκτήτες ακινήτων, που εισέπραξαν μειωμένα ενοίκια λόγω κορωνοϊού τον Νοέμβριο, καθώς και οι δικαιούχοι του επιδόματος θέρμανσης, για να εισπράξουν τις ενισχύσεις, που δικαιούνται.

    Πρόκειται για συνολικά 110.000 δικαιούχους, που δεν έχουν δηλώσει το ΙΒΑΝ του τραπεζικού τους λογαριασμού στο myTAXISNET, για να κατατεθούν εκεί τα χρήματα.

    Τις προηγούμενες ημέρες, η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων τους απέστειλε mail υπενθύμισης, ώστε να συμπεριληφθούν στις επικείμενες πληρωμές ενισχύσεων.

    Σύμφωνα με πηγές της ΑΑΔΕ, όσοι δηλώσουν τον ΙΒΑΝ μέχρι σήμερα στις 12:00, θα προλάβουν την σημερινή πληρωμή (ενοίκια Νοεμβρίου) και μέχρι τις 12:00 της Παρασκευής, θα προλάβουν την πληρωμή της Παρασκευής (επίδομα θέρμανσης).

    ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας!
    Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας

    ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ