Ειδήσεις
Εισβολή στην Ουκρανία: Σύμβουλος του Ζελένσκι έκανε λόγο για πιθανότητα συμφωνίας με τη Ρωσία στις συνομιλίες
Σύμφωνα με δημοσίευμα του Guardian ο Ολεξέι Αρεστόβιτς, ο πόλεμος στην Ουκρανία βρίσκεται σε ένα σταυροδρόμι που θα μπορούσε να οδηγήσει σε συμφωνία στις συνομιλίες με τη Ρωσία ή σε νέα ρωσική επίθεση.
«Βρισκόμαστε σε ένα σταυροδρόμι. Ή θα συμφωνήσουμε στις τρέχουσες συνομιλίες ή οι Ρώσοι θα κάνουν μια δεύτερη προσπάθεια [σε επίθεση] και μετά θα υπάρξουν ξανά συνομιλίες», δήλωσε ο Αρεστόβιτς.
Την ίδια ώρα, συνεχίζονται και σήμερα, Τρίτη, οι διαπραγματεύσεις μεταξύ της ρωσικής και της ουκρανικής αντιπροσωπείας. Μάλιστα πιθανολογείται πως ίσως φανεί φως στο τούνελ που κινούνται οι δύο πλευρές, κάτι που άφησε να εννοηθεί ο Ουκρανός πρόεδρος, Βολοντίμιρ Ζελένσκι σε μήνυμά του αργά τη νύχτα της Δευτέρας. Όλα αυτά δε, την ώρα που οι πολεμικές επιχειρήσεις συνεχίζονται με ασταμάτητους βομβαρδισμούς των Ρώσων ακόμη και σε πολυκατοικίες.
Στο μεταξύ η Δύση συντονίζει τις κινήσεις της, με την ΕΕ να επικυρώνει χθες, Δευτέρα, το νέο πακέτο κυρώσεων κατά της Ρωσίας και κυρίως των ολιγαρχών, που θεωρούνται στηρίγματα του προέδρου της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν.
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Αλίμου1 μήνα ago
Άλιμος: Τα δύο σημεία που θα τοποθετηθούν κάμερες της τροχαίας
-
Βριλησσίων5 έτη ago
Δήμος Βριλησσίων: Άγνωστοι βανδάλισαν το Θέατρο Νταμάρι-Αλίκη Βουγιουκλάκη
-
Κεντρικό Θέμα2 εβδομάδες ago
Διορισμοί εκπαιδευτικών 2025: Πότε και πώς ανακοινώνονται τα ονόματα
-
Ειδήσεις6 μήνες ago
Νόμπελ Ειρήνης: Πάνω από 300 οι υποψηφιότητες για το φετινό βραβείο
-
Ειδήσεις1 εβδομάδα ago
ΟΠΣΥΔ: Άνοιξε η πλατφόρμα για δηλώσεις περιοχών από αναπληρωτές, ΕΕΠ και ΕΒΠ – Αναλυτικές οδηγίες
-
Κεντρικό Θέμα2 εβδομάδες ago
ΕΕΤΑΑ: Σήμερα τα αποτελέσματα για τους παιδικούς σταθμούς
-
Κεντρικό Θέμα2 ημέρες ago
ΕΣΠΑ: Σήμερα τα αποτελέσματα ΕΕΤΑΑ για παιδικούς σταθμούς και ΚΔΑΠ – Η διαδικασία εγγραφής