Κηφισιάς, Ερυθραίας, Εκάλης
Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις από το Σύλλογο Χίων

Σειρά εκδηλώσεων διοργανώνει για τους μήνες Νοέμβριο και Δεκέμβριο ο Πολιτιστικός Σύλλογος Χίων Κηφισιάς.
Το Σάββατο 26 Νοεμβρίου θα γίνει Bazzar με γούρια και Χιώτικα προϊόντα, γλυκά, κρασιά, λικέρ, ζυμαρικά, ούζα , εικόνες, στα γραφεία του Συλλόγου, Ρήγα Φεραίου 19 και Ροδάνθης 2 και ώρες 10.00 πμ με 9.00 μμ. Θα προσφερθεί καφές με κουλουράκια. Όσοι θέλουν μπορούν να δωρίσουν ρούχα και τρόφιμα για οικογένειες που έχουν ανάγκη.
Για την Κυριακή 27 Νοεμβρίου, έχει προγραμματιστεί η «ΤΡΑΒΙΑΤΑ» του Βέρντι, στο Μέγαρο Μουσικής. Αναχώρηση 6.40 μμ από το Α ΚΑΠΗ, Αγ. Παρασκευής 57, 7.00 μμ από τη ΔΕΗ, απέναντι από το Ζηρίνειο.
Το Σάββατο 03 Δεκεμβρίου, οργανώνεται μονοήμερη εκδρομή, στο Χιλιομόδι και Μυκήνες. Το πρόγραμμα επισκέψεων περιλαμβάνει το μοναστήρι της Παναγίας της Φανερωμένης και το καινούργιο μουσείο στις Μυκήνες. Αναχώρηση 8.30 πμ από το Ζηρίνειο, 8.50 από το Α ΚΑΠΗ Αγ. Παρασκευής 57.
Την Παρασκευή 09 Δεκεμβρίου, θα προβληθεί το «Αγαπητή Έλενα», στο θέατρο επί Κολωνό. Αναχώρηση 7.40 μμ από το Α ΚΑΠΗ, Αγ. Παρασκευής 57, 8.00 μμ από τη ΔΕΗ, απέναντι από το Ζηρίνειο.
Το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου και πάλι στο Μέγαρο Μουσικής, για τις Χριστουγεννιάτικες μελωδίες του Γιόχαν Σράους. « Τα Βιενέζικα Βαλς». . Αναχώρηση 7.00 μμ από το Α ΚΑΠΗ, Αγ. Παρασκευής 57, 7.20 μμ από τη ΔΕΗ, απέναντι από το Ζηρίνειο.
Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου, «Ζιζέλ» στη Λυρική. Αναχώρηση 6.40 μμ από το Α ΚΑΠΗ, Αγ. Παρασκευής 57, 7.00 μμ από τη ΔΕΗ, απέναντι από το Ζηρίνειο.
Για Χριστούγεννα 23-27 Δεκεμβρίου, έχει προγραμματιστεί 5ημερη εκδρομή Θεσσαλονίκη-Οχρίδα. Με μία διανυκτέρευση στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και τρεις Οχρίδα.
Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου, επίσκεψη στο Μέγαρο Μουσικής εορταστικό GALA, με την κρατική ορχήστρα. . Αναχώρηση 7.00 μμ από το Α ΚΑΠΗ, Αγ. Παρασκευής 57, 7.20 μμ από τη ΔΕΗ, απέναντι από το Ζηρίνειο.
Κυριακή 08 Ιανουαρίου, διασκέδαση στον Πάριο με την Ελένη Βιτάλη. Αναχώρηση 4.30 μμ από το Α ΚΑΠΗ, Αγ. Παρασκευής 57, 4.50 μμ από τη ΔΕΗ, απέναντι από το Ζηρίνειο.
Πέμπτη 19 Ιανουαρίου, ο Σύλλογος θα πάει στη Μαρινέλλα με το Ζαχαράτο, στο Παλλάς. Αναχώρηση 7.00 μμ από το Α ΚΑΠΗ, Αγ. Παρασκευής 57, 7.20 μμ από τη ΔΕΗ, απέναντι από το Ζηρίνειο.
Ο σύλλογος προτίθεται αν υπάρξει ενδιαφέρον, να οργανώσει σεμινάριο Α΄ Βοηθειών, σε συνεργασία με τον Ερυθρό Σταυρό. Το σεμινάριο διαρκεί 3 μέρες από 4,30 ώρες τη φορά και κοστίζει 40€ το άτομο. Οι κρατήσεις θα γίνονται μόνο με προκαταβολή η εξόφληση.
Συνεχίστε να ενημερώνεστε από την εφημερίδα “ΧΤΥΠΟΣ”.
Κυκλοφορεί κάθε Σάββατο στα περίπτερα της Αθήνας και του Πειραιά, με αποκλειστικές ειδήσεις, ρεπορτάζ, άρθρα και μεγάλες χρήσιμες προσφορές και δώρα.
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Κεντρικό Θέμα8 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα8 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός
-
Ειδήσεις2 μήνες ago
Νόμπελ Ειρήνης: Πάνω από 300 οι υποψηφιότητες για το φετινό βραβείο
-
Αθλητισμός4 μήνες ago
ΑΜΑΡΥΣΙΑ PRO: Το μεγάλο πυγμαχικό event έρχεται στο κλειστό του Αγίου Θωμά στις 22/12
-
Αθηναίων5 μήνες ago
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΛΑΞΗ ΑΡΧΕΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ
-
Ελλάδα3 έτη ago
Η Ελλάδα δημοφιλέστερη χώρα της Ευρώπης για τις παραλίες της – Τα νησιά που ξεχωρίζουν
-
Αγίας Βαρβάρας7 μήνες ago
Συναυλία με Nivo, Goin’ Through και Γιώργο Αλκαίο – ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ