Παρασκευή, 13 Μαρτίου, 2026
11.3 C
Athens
Παρασκευή, 13 Μαρτίου, 2026

    Οι Πρόσκοποι αναλαμβάνουν δράση για τους άπορους

    Αποθήκευση δημοσίευσης
    Αποθηκεύθηκε

    Με σύνθημα «Πράξη ελπίδας, Μήνυμα ζωής» τα μέλη του 8ου Συστήματος Προσκόπων αναλαμβάνουν δράση για το πρόγραμμα «ΣτηρίΖΩ» των Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Κορυδαλλού.

    Την Παρασκευή 8 και το Σάββατο 9 Απριλίου θα βρίσκονται έξω από τα super market της πόλης ΑΒ Βασιλόπουλος (πλ. Μέμου) και Σκλαβενίτης (Κανάρια) για να συγκεντρώσουν τρόφιμα για τις ευπαθείς ομάδες που στηρίζουν οι Κοινωνικές Υπηρεσίες.
    Συγκεκριμένα, τα λυκόπουλα και οι πρόσκοποι 8ου Συστήματος, μάς περιμένουν την Παρασκευή 6 το απόγευμα έως 9 το βράδυ και το Σάββατο 10 το πρωί έως 8 το βράδυ, συγκεντρώνοντας έξω από τα δυο σούπερ μάρκετ τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, όπως γάλα εβαπορέ, κακάο, άνθος αραβοσίτου, ζάχαρη, σάλτσες ντομάτας, μπισκότα, κρουασάν, αλάτι, όσπρια, μέλι, μαρμελάδα, πουρέ, δημητριακά, φρυγανιές, ζυμαρικά, χυμούς, βρεφικές κρέμες, γάλατα, είδη οικιακής χρήσης και ατομικής υγιεινής, όπως χαρτί υγείας, βρεφικές πάνες, χλωρίνη, απορρυπαντικά, οδοντόπαστες, οδοντόβουρτσες, σαμπουάν, σαπούνια, αφρόλουτρα.
    Τις ευχαριστίες τους προς τα στελέχη και τα μέλη του 8ου Συστήματος για την πρωτοβουλία τους, εκφράζουν οι Δήμαρχος Σταύρος Κασιμάτης και η Αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υπηρεσιών Λαμπρινή Μάνου.

    Μην ξεχνάτε την εφημερίδα “ΧΤΥΠΟΣ”. Κυκλοφορεί από το Σάββατο στα περίπτερα της Αθήνας και του Πειραιά. Με αποκλειστικές ειδήσεις ρεπορτάζ και άρθρα. Επίσης, με μεγάλες χρήσιμες προσφορές και δώρα.

    ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας!
    Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας

    ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ