Connect with us

Αμαρουσίου

O Γ. Καραμέρος στην κοπή πίτας της Ιεράς Μητρόπολης Κηφισιάς

Published

on

Στην κοπή της πίτας της Ιεράς Μητρόπολης Κηφισιάς, Αμαρουσίου και Ωρωπού παραβρέθηκε ο αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Αθηνών, Γιώργος Καραμέρος,

έπειτα από πρόσκληση του σεβασμιότατου μητροπολίτη κ.κ. Κύριλλου, παρουσία του εκπροσώπου του Υπουργού Επικρατείας  Νίκου Παππά, κ.  Ευάγγελου Παναγιωτουνάκου, του Δημάρχου Κηφισιάς Γιώργου  Θωμάκου, Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη, Λυκόβρυσης-Πεύκης Τάσου Μαυρίδη, Μελισσίων Πεντέλης Δημήτρη Στεργίου, Μεταμόρφωσης Μιλτιάδη Καρπέτα, αξιωματικών του Π.Σ και της ΕΛ.ΑΣ και πλήθους κόσμου.
Μετά την καθιερωμένη δοξολογία, ο μητροπολίτης κ.κ. Κύριλλος ευχήθηκε καλή χρονιά με ειρήνη και υγεία στους δύσκολους καιρούς που ζούμε εκφράζοντας την ανησυχία του για τις γεωπολιτικές εξελίξεις στη νοτιοανατολική Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή.
Αφού αντάλλαξε ευχές με τον μητροπολίτη και τους παρευρισκόμενους, ο αντιπεριφερειάρχης μετέφερε τους θερμούς χαιρετισμούς της περιφερειάρχη Αττικής, Ρένας Δούρου στον μητροπολίτη, τονίζοντας ότι η συνεργασία για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης την προηγούμενη χρονιά αποτέλεσε χαρακτηριστικό δείγμα της αγαστής συνεργασίας που μπορεί να έχει η Περιφέρεια Αττικής με την εκκλησία και κατ’ επέκταση με την Ιερά Μητρόπολη Κηφισιάς, Αμαρουσίου και Ωρωπού.
Στο περιθώριο της τελετής μάλιστα, τον ενημέρωσε ότι στο πλαίσιο της σύμπραξης για το επισιτιστικό πρόγραμμα ΤΕΒΑ, με συντονιστή εταίρο την Περιφερειακή ενότητα βορείου τομέα, διατίθενται άμεσα στους ωφελούμενους  -εκτός από τρόφιμα- και δωρεάν εισιτήρια για θεατρικές παραστάσεις, ενώ του ανέφερε και λεπτομέρειες σχετικά με την εξέλιξη του έργου αποπεράτωσης του πολιτιστικού κέντρου του Ι.Ν. Αγίων Αναργύρων στο Μαρούσι, που χρηματοδοτεί η Περιφέρεια Αττικής.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ