Σάββατο, 14 Μαρτίου, 2026
12.5 C
Athens
Σάββατο, 14 Μαρτίου, 2026

    Ευαισθητοποίηση των πολιτών για την αναπηρία στο Δήμο Αθηναίων

    Αποθήκευση δημοσίευσης
    Αποθηκεύθηκε

    Δράσεις εξοικείωσης με την αναπηρία διοργανώνει το Σάββατο 19 Μαρτίου ο Δήμος Αθηναίων σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Κοινωνικής Ευθύνης για Παιδιά και Νέους, την Ελληνική Εταιρεία Προστασίας Αυτιστικών Ατόμων και τον Ελληνικό Σύλλογο για το Σύνδρομο Άσπεργκερ, στην Τεχνόπολη, στο κτίριο Μηχανουργείο.

    Κεντρικός στόχος του προγράμματος είναι η ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση των πολιτών όλων των ηλικιών για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν άτομα με αναπηρία στην καθημερινότητά τους.
    Σκοπός της δράσης είναι η εξοικείωση με την αναπηρία, η ευαισθητοποίηση της κοινότητας σε προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι νέοι με αναπηρία, ώστε να επιτευχθεί η ενσωμάτωσή τους στο κοινωνικό σύνολο, η ενεργή συμμετοχή τους στην κοινωνική ζωή και μια ομαλή τους μετακίνηση στους δρόμους της Αθήνας.

    Μην ξεχνάτε την εφημερίδα “ΧΤΥΠΟΣ”. Κυκλοφορεί από το Σάββατο στα περίπτερα της Αθήνας και του Πειραιά. Με αποκλειστικές ειδήσεις ρεπορτάζ και άρθρα. Επίσης, με μεγάλες χρήσιμες προσφορές και δώρα.

    ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας!
    Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας

    ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ