Κοινωνία
Erasmus+: Στην Πορτογαλία η τελευταία στάση του 2ου ΕΠΑ.Λ. Νέας Φιλαδέλφειας για φέτος
Το 2ο ΕΠΑ.Λ. Νέας Φιλαδέλφειας, στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος ERASMUS+ “DIGITART”, με θέμα «Πληροφοριακά Συστήματα για μια Έξυπνη Προσέγγιση της Τέχνης», πραγματοποίησε την τελευταία εκπαιδευτική επίσκεψη του προγράμματος, από τις 11 έως τις 13 Ιουλίου 2022, στη Mαδέρα της Πορτογαλίας, όπου οργανώθηκε από τους εταίρους του εν λόγω προγράμματος, το 5ο Transnational Project Meeting (TPM) του Erasmus+.
Η διάρκεια ολοκλήρωσης του προγράμματος ήταν δύο χρόνια, αλλά παρατάθηκε στα τρία χρόνια, λόγω του Covid-19, και εταίροι ήταν σχολεία και εκπαιδευτικοί οργανισμοί πέντε Ευρωπαϊκών χωρών και συγκεκριμένα, τρία της Ιταλίας, ένα της Πορτογαλίας, ένα της Τουρκίας, ένα της Βουλγαρίας και δύο της Ελλάδας.
Στο ταξίδι συμμετείχαν τρεις εκπαιδευτικοί του 2ου ΕΠΑ.Λ. Νέας Φιλαδέλφειας, ο Υποδιευθυντής του σχολείου, κος Μπέκας Παναγιώτης, η εκπαιδευτικός, κα Δελλαπόρτα Αφροδίτη, συντονίστρια του ευρωπαϊκού προγράμματος και η εκπαιδευτικός, κα Ζερμπίνη Καλλιόπη, μέλος της παιδαγωγικής ομάδας του ευρωπαϊκού προγράμματος.
Σκοπός της συνάντησης ήταν οι εταίροι να παρουσιάσουν την ολοκλήρωση των έργων, που δημιουργήθηκαν στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος, καθώς και τα οφέλη που προέκυψαν από αυτό.
-
Γενικά άρθρα2 ημέρες ago
Το μεγαλύτερο τούνελ στην Αττική – Ποια διαδρομή θα εξυπηρετεί
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Αλίμου1 μήνα ago
Άλιμος: Τα δύο σημεία που θα τοποθετηθούν κάμερες της τροχαίας
-
Βριλησσίων5 έτη ago
Δήμος Βριλησσίων: Άγνωστοι βανδάλισαν το Θέατρο Νταμάρι-Αλίκη Βουγιουκλάκη
-
Κεντρικό Θέμα3 εβδομάδες ago
Διορισμοί εκπαιδευτικών 2025: Πότε και πώς ανακοινώνονται τα ονόματα
-
Ειδήσεις6 μήνες ago
Νόμπελ Ειρήνης: Πάνω από 300 οι υποψηφιότητες για το φετινό βραβείο
-
Ειδήσεις2 εβδομάδες ago
ΟΠΣΥΔ: Άνοιξε η πλατφόρμα για δηλώσεις περιοχών από αναπληρωτές, ΕΕΠ και ΕΒΠ – Αναλυτικές οδηγίες
-
Κεντρικό Θέμα7 ημέρες ago
ΕΣΠΑ: Σήμερα τα αποτελέσματα ΕΕΤΑΑ για παιδικούς σταθμούς και ΚΔΑΠ – Η διαδικασία εγγραφής