Connect with us

Άγίου Δημητρίου

Εξιχνιάστηκε η ανθρωποκτονία στον Άγιο Δημήτριο

Published

on

Από το Τμήμα Εγκλημάτων Κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, εξιχνιάστηκε η ανθρωποκτονία σε βάρος 83χρονου ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός την 12-05-2010 στο διαμέρισμα όπου διέμενε, στον Άγιο Δημήτριο Αττικής.

Δράστες της ανθρωποκτονίας είναι 23χρονος υπήκοος Πακιστάν, ο οποίος συνελήφθη με ένταλμα σύλληψης της Ανακρίτριας του 4ου Ανακριτικού Τμήματος Πρωτοδικείου Αθηνών, καθώς και 32χρονος υπήκοος Πακιστάν που αναζητείται.
Η συγκεκριμένη υπόθεση εξιχνιάστηκε μετά από πολύμηνες έρευνες ειδικής ομάδας, που συστάθηκε από το Τμήμα Εγκλημάτων Κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας, με στόχο την επανεξέταση ανεξιχνίαστων υποθέσεων μέσω συνδυαστικής αξιολόγησης παλαιών και νέων στοιχείων και χρήσης εξειδικευμένων μεθόδων, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών.
Μετά από επισταμένες αναζητήσεις σε συνεργασία με το Τμήμα Ασφαλείας Λειβαδιάς, εντοπίστηκε ο 23χρονος δράστης της ανθρωποκτονίας στην Αλίαρτο Βοιωτίας και συνελήφθη.

Μην ξεχνάτε την εφημερίδα “ΧΤΥΠΟΣ”. Κυκλοφορεί από το Σάββατο στα περίπτερα της Αθήνας και του Πειραιά. Με αποκλειστικές ειδήσεις ρεπορτάζ και άρθρα. Επίσης, με μεγάλες χρήσιμες προσφορές και δώρα.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ