Connect with us

Κοινωνία

Στήριξη μαθητών της Γ’ Λυκείου με οικονομικά προβλήματα

Published

on

Αλληλέγγυο φροντιστήριο στο Δήμο Αιγάλεω

Δωρεάν στήριξη σε μαθητές από οικογένειες που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα προσφέρει και φέτος ο Δήμος Αιγάλεω σε συνεργασία με εθελοντές εκπαιδευτικούς.

O Δήμος καλεί τους μαθητές της Γ΄ Λυκείου σχολ. έτος 2013-2014, που χρειάζονται ενισχυτική διδασκαλία για τις Πανελλήνιες εξετάσεις στα ΑΕΙ-ΤΕΙ να επικοινωνήσουν με την γραμματεία του Αλληλέγγυου φροντιστηρίου. Η δράση αυτή παρέχεται δωρεάν από εθελοντές εκπαιδευτικούς και γίνεται στο πλαίσιο της ενίσχυσης της κοινωνικής αλληλεγγύης στο Δήμο, για να αντιμετωπιστούν οι επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης.
Η έναρξη των μαθημάτων για την νέα σχολική χρονιά προγραμματίζεται την Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013.  η δομή θα λειτουργήσει στο 4ο ΓΕΛ Αιγάλεω (Ιερά Οδός 306 τηλ.210-5902859). Με νέα ανακοίνωση θα υπάρκει ενημέρωση για το πρόγραμμα.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ