Τρίτη, 24 Μαρτίου, 2026
12.2 C
Athens
Τρίτη, 24 Μαρτίου, 2026

    Το πρόγραμμα υλοποιείται από το Πολυιατρείο του Δήμου Αμαρουσίου

    Αποθήκευση δημοσίευσης
    Αποθηκεύθηκε

    Ξεκινά ο αντιφυματικός

    εμβολιασμός στα σχολεία  

    Ο Οργανισμός Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης Δήμου Αμαρουσίου (Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α) και το Δημοτικό Πολυιατρείο, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος στο πλαίσιο της πρόληψης και προαγωγής της Υγείας, ξεκινούν την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου το πρόγραμμα Δερμοαντίδρασης Μantoux και Αντιφυματικού Εμβολιασμού στους μαθητές της Α’ και Στ’ τάξης των Δημοτικών Σχολείων του Αμαρουσίου, δημόσιων και ιδιωτικών.

    Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, κ. Γιώργος Πατούλης, με αφορμή την έναρξη του προγράμματος, δήλωσε: «Εφαρμόζουμε και φέτος, όπως πράττουμε σταθερά τα τελευταία χρόνια, το πρόγραμμα Αντιφυματικού εμβολιασμού και Δερμοαντίδρασης Mantoux σε όλα τα Δημοτικά Σχολεία της πόλης μας, με στόχο την προστασία της Υγείας των παιδιών μας».
    Tο πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί από 23 Νοεμβρίου έως τις 19 Δεκεμβρίου στα δημόσια Δημοτικά Σχολεία της πόλης, και μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων θα συνεχιστεί στα ιδιωτικά Δημοτικά Σχολεία.
    Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλ. 213 2031914.

    ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας!
    Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας

    ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ