Κοινωνία
Συνεργασία του Δήμου Αιγάλεω με εκπαιδευτικούς
«Ασπίδα» κοινωνικής προστασίας στους μαθητές
Mε πρωτοβουλία της Διοίκησης του Δήμου Αιγάλεω, πραγματοποιήθηκε πριν λίγες ημέρες συνάντηση του Δημάρχου κ. Χρήστου Καρδαρά με εκπαιδευτικούς από τις σχολικές μονάδες της πόλης.
Θέμα συζήτησης ήταν η αντιμετώπιση προβλημάτων που ενδεχομένως αντιμετωπίζουν μαθητές λόγω ανεπαρκούς σίτισής τους.
Πρέπει να υπογραμμισθεί ότι για την εν λόγω συνάντηση είχε προηγηθεί σχετική επιστολή του Δημάρχου προς τους Διευθυντές όλων των σχολικών μονάδων.
Στη συγκεκριμένη συνάντηση αναπτύχθηκε ένας γόνιμος και ουσιαστικός διάλογος, κατατέθηκαν προτάσεις τόσο από την πλευρά του Δημάρχου, όσο και από τους εκπαιδευτικούς που συμμετείχαν στη συνάντηση.
Συμφωνήθηκε κατ΄αρχήν να υπάρξει μια ολοκληρωμένη καταγραφή του προβλήματος ανά σχολική μονάδα καθώς και να διασυνδεθεί η εκπαιδευτική κοινότητα με τις κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου προκειμένου να είναι δυνατή η αντιμετώπιση κάθε προβλήματος από το επιστημονικό προσωπικό (ψυχολόγοι, κοινωνιολόγοι, κοινωνικοί λειτουργοί) του Δήμου.
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Ειδήσεις3 μήνες ago
Νόμπελ Ειρήνης: Πάνω από 300 οι υποψηφιότητες για το φετινό βραβείο
-
Κεντρικό Θέμα9 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα9 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός
-
Αγίας Βαρβάρας8 μήνες ago
Συναυλία με Nivo, Goin’ Through και Γιώργο Αλκαίο – ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ
-
Αθλητισμός6 μήνες ago
ΑΜΑΡΥΣΙΑ PRO: Το μεγάλο πυγμαχικό event έρχεται στο κλειστό του Αγίου Θωμά στις 22/12
-
Αθηναίων6 μήνες ago
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΛΑΞΗ ΑΡΧΕΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ
-
Ελλάδα3 έτη ago
Η Ελλάδα δημοφιλέστερη χώρα της Ευρώπης για τις παραλίες της – Τα νησιά που ξεχωρίζουν