Connect with us

Κοινωνία

“Σαν παλιό σινεμά” στην Αγία Παρασκευή

Published

on

Εκδήλωση με φιλανθρωπικό σκοπό από τον ΠΑΟΔΑΠ

Στις 28 Δεκεμβρίου στο «Αθλητικό Κέντρο Νότου», πραγματοποιήθηκε η Ψυχαγωγική Εκδήλωση με Φιλανθρωπικό σκοπό του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΟΔΑΠ) με θέμα «Σαν παλιό σινεμά».

Από το 15μελές μουσικό σύνολο του Δήμου, υπό την Διεύθυνση του Μαέστρου κ. Φώντα Τζανίνη και την φωνή της τραγουδίστριας κ. Νατάσας Λιάτσου, ερμηνεύθηκαν γνωστά και αγαπημένα τραγούδια από ταινίες του Ελληνικού κινηματογράφου, της περιόδου 1950-2010. Συμμετείχαν επίσης η Παιδική Χορωδία του Δήμου, υπό την Διεύθυνση της κ. Κατερίνας Βασιλικού καθώς και η Χορωδία των ΚΑΠΗ.
Ο ΠΑΟΔΑΠ, προκειμένου ο Φιλανθρωπικός σκοπός της εκδηλώσεως λάβει πανδημοτικό χαρακτήρα, ζήτησε τη στήριξη και συνεργασία των Φορέων, των Αθλητικών και των Πολιτιστικών Συλλόγων της πόλης. Στο κάλεσμά αλληλεγγύης προς τους δοκιμαζόμενους συμπολίτες μας, ανταποκρίθηκαν οι κάτωθι Σύλλογοι, προς τους οποίους και απευθύνει ο Οργανισμός  τις θερμότερες ευχαριστίες του: Α.Ο. Αντισφαιρίσεως, ΑΕΑΠ, Γυναικείου Μπάσκετ, Καλαθοσφαίριση Αγίας Παρασκευής, Α.Ο. «ΠΗΓΑΣΟΣ», Ποδόσφαιρο Σάλας “Ολυμπιάδα Αγίας Παρασκευής”, Τοξοβολίας «Αχαιοί», Ηπειρωτών, Μεσσηνίων, Αρκάδων, Κρητών, , Επτανησίων, Ελευθέρων Ηπειρωτών, Κοντοπεύκου-Πευκακίων-Παραδείσου, Επιστημόνων, Δωρητών Οργάνων, «Άγιος Ιωάννης» και «΄Αγιος Κοσμάς ο Αιτωλός». Επίσης, ευχαριστίες απευθύνονται και σε ιδιοκτήτη ιστοσελίδας για την δωρεάν προβολή και διαφήμιση της εκδηλώσεως.
Την εκδήλωση παρουσίασε το Μέλος του Δ.Σ. του ΠΑΟΔΑΠ κ. Σπύρος Παπασπύρος και χαιρέτισαν κατά σειρά ,ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του ΠΑΟΔΑΠ κ. Βασίλης Σάρκουλας, ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής κ. Βασίλης Ζορμπάς, εκ μέρους της Δημ. Παρατάξεως «ΜΑΖΙ για την Αγία Παρασκευή» ο Δημ. Σύμβουλος κ. Μιχάλης Γαβράς και ο επικεφαλής της Δημ. Παρατάξεως «ΝΙΚΗ για την Αγία Παρασκευή» κ. Γιάννης Σταθόπουλος.
Στην εκδήλωση, πλην των ανωτέρω, παρευρέθησαν και: ο Πρόεδρος του Δημ. Συμβουλίου κ. Γιάννης Βουτσινάς, η Αντιδήμαρχος κ. Ελένη Δάβαρη, ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτρης Αλεφαντής, η Αντιδήμαρχος κ. Ελευθερία Παπαδοπούλου, ο τ. Δήμαρχος κ. Βασίλης Γιαννακόπουλος, ο Δημ. Σύμβουλος και Πρόεδρος του Δ.Σ. της Δημ. Βιβλιοθήκης κ. Γιώργος Καζάκος, η Δημ. Σύμβουλος και Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαιδεύσεως κ. Δήμητρα Πανουσοπούλου, ο Δημ. Σύμβουλος και Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του ΠΑΟΔΑΠ κ. Γιάννης Παύλου, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Μανώλης Κωνσταντακόπουλος, Τίμος Κωστόπουλος, Κώστας Τσιαμπάς, Σωτήρης Ησαΐας, Μαργαρίτα Δημητρίου-Καβρουδάκη, Γιάννης Γουργούλης και Αλέξης Μουστόγιαννης, τα Μέλη του Δ.Σ. του ΠΑΟΔΑΠ κ.κ. Γιάννης Καραγιαννάκης, Παύλος Σταθόπουλος, Ηλέκτρα Αντωνοπούλου, Όπη Βλαχογιάννη και Σωτήρης Παπαμιχαήλ καθώς και αντιπροσωπείες των Δ.Σ. των συνεργασθέντων Συλλόγων.
Τα έσοδα της εκδηλώσεως, αφού καταμετρηθούν από Επιτροπή εκπροσώπων των συνεργασθέντων Συλλόγων, θα κατατεθούν στο Ταμείο του Δήμου για την ενίσχυση του «Δημοτικού Κοινωνικού Παντοπωλείου».
                                                              

 

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ