Παρασκευή, 27 Μαρτίου, 2026
16.5 C
Athens
Παρασκευή, 27 Μαρτίου, 2026

    Δήμος Αλίμου

    Αποθήκευση δημοσίευσης
    Αποθηκεύθηκε

    Μήνυμα ζωής στην εθελοντική αιμοδοσία

    Πιστοί στο ραντεβού τους αποδείχτηκαν για μια ακόμη φορά οι Αλιμιώτες συμμετέχοντας στην καθιερωμένη Εθελοντική Αιμοδοσία του Δήμου Αλίμου, που έγινε την Παρασκευή 4 και το Σάββατο 5 Νοεμβρίου, στα Δημοτικά Ιατρεία. Στην Αιμοδοσία που έγινε με τη συνεργασία του νοσοκομείου Ασκληπιείο Βούλας, προσήλθαν 79 εθελοντές αιμοδότες και συγκεντρώθηκαν 66 φιάλες αίματος. 

    Ο Δήμαρχος Αλίμου, κ. Θάνος Ορφανός επεσήμανε: «Ο θεσμός της αιμοδοσίας έχει καθιερωθεί εδώ και πολλά χρόνια στο Δήμο μας. Δέκα λεπτά από το χρόνο μας μπορούν να σώσουν μια ανθρώπινη ζωή. Η διοίκηση μας καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια, προκειμένου να εξασφαλίσει καλύτερη ποιότητα ζωής στους συνδημότες μας».
    Η επόμενη Εθελοντική Αιμοδοσία έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή 9 και το Σάββατο 10 Μαρτίου 2012 στο χώρο των Δημοτικών Ιατρείων (Καλαμακίου 72 & Ερεχθείου 31).

     

     

     

    ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας!
    Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας

    ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ