Κοινωνία
Μάθημα ευαισθητοποίησης σε 1200 παιδιά από σχολεία της περιοχής
Περιβαλλοντική εκπαίδευση μαθητών
στο Πάρκο «Αντώνης Τρίτσης»
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η τριήμερη εκδήλωση περιβαλλοντικής εκπαίδευσης μαθητών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης της Δυτικής Αθήνας που διοργάνωσε το Γραφείο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Π.Ε. Γ΄Αθήνας.
Κατά το τριήμερο 30, 31 Μαϊου και 1 Ιουνίου 2012, περίπου 1200 μαθητές από σχολεία της περιοχής επισκέφθηκαν το Πάρκο «Αντώνης Τρίτσης» και ενημερώθηκαν για περιβαλλοντικά ζητήματα, με τη συνεργασία μεγάλων οικολογικών οργανώσεων που υλοποίησαν δράσεις στο Πάρκο εκείνο το τριήμερο. Συγκεκριμένα, στο πρόγραμμα συνεργάστηκαν ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ, η WWF, το Μεσογειακό Γραφείο Πληροφόρησης, η Μεσόγειος SOS, η Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρεία και η ΜΚΟ Οργάνωση Γη.
Τους μαθητές από σχολεία του Δήμου Αγίων Αναργύρων – Καματερού υποδέχθηκε κατά την επίσκεψη τους στο Πάρκο ο Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής κ. Βαγγέλης Στάθης.
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Αλίμου1 μήνα ago
Άλιμος: Τα δύο σημεία που θα τοποθετηθούν κάμερες της τροχαίας
-
Βριλησσίων5 έτη ago
Δήμος Βριλησσίων: Άγνωστοι βανδάλισαν το Θέατρο Νταμάρι-Αλίκη Βουγιουκλάκη
-
Κεντρικό Θέμα2 εβδομάδες ago
Διορισμοί εκπαιδευτικών 2025: Πότε και πώς ανακοινώνονται τα ονόματα
-
Ειδήσεις6 μήνες ago
Νόμπελ Ειρήνης: Πάνω από 300 οι υποψηφιότητες για το φετινό βραβείο
-
Ειδήσεις1 εβδομάδα ago
ΟΠΣΥΔ: Άνοιξε η πλατφόρμα για δηλώσεις περιοχών από αναπληρωτές, ΕΕΠ και ΕΒΠ – Αναλυτικές οδηγίες
-
Κεντρικό Θέμα2 εβδομάδες ago
ΕΕΤΑΑ: Σήμερα τα αποτελέσματα για τους παιδικούς σταθμούς
-
Κεντρικό Θέμα3 ημέρες ago
ΕΣΠΑ: Σήμερα τα αποτελέσματα ΕΕΤΑΑ για παιδικούς σταθμούς και ΚΔΑΠ – Η διαδικασία εγγραφής