Ειδήσεις
Προειδοποίηση για κατόχους κινητών Xiaomi στην Ελλάδα

Η Infoquest δεν θα αναλάβει την επισκευή συσκευών που έχουν αγοραστεί στην Ελλάδα αλλά απευθύνονται για άλλες περιοχές δεν είναι δηλαδή Ευρωπαϊκά μοντέλα.
Στο τηλεφωνικό κέντρο της Infoquest αν καλέσει ένας χρήστης θα διαπιστώσει ότι του ζητάν το IMEI προκειμένου να επιβεβαιώσουν ότι πρόκειται για Ευρωπαϊκό μοντέλο πριν αναλάβουν την επισκευή του στα πλαίσια της εγγύησης.
Παράλληλα αναλαμβάνουν και επισκευές που έχουν αγοραστεί που άλλα καταστήματα εκτός Ελλάδας αλλά εντός Ευρωπαϊκής αγοράς αν και όλα εξαρτώνται από το ΙΜΕΙ του κινητού. Δεν πρόκειται να αναλάβουν σε καμιά περίπτωση παραεισαγωγές.
Είναι ένας από τους λόγους που συχνά καλούμε τους χρήστες να αγοράζουν από επίσημες αλυσίδες καταστημάτων, σε διαφορετική περίπτωση θα μπλέξεις άσχημα με το κατάστημα που έκανε την παραεισαγωγή.
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Ειδήσεις2 μήνες ago
Νόμπελ Ειρήνης: Πάνω από 300 οι υποψηφιότητες για το φετινό βραβείο
-
Κεντρικό Θέμα8 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα8 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός
-
Αθλητισμός5 μήνες ago
ΑΜΑΡΥΣΙΑ PRO: Το μεγάλο πυγμαχικό event έρχεται στο κλειστό του Αγίου Θωμά στις 22/12
-
Αθηναίων5 μήνες ago
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΛΑΞΗ ΑΡΧΕΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ
-
Ελλάδα3 έτη ago
Η Ελλάδα δημοφιλέστερη χώρα της Ευρώπης για τις παραλίες της – Τα νησιά που ξεχωρίζουν
-
Αγίας Βαρβάρας7 μήνες ago
Συναυλία με Nivo, Goin’ Through και Γιώργο Αλκαίο – ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ