Εκκλησία
Ο Δήμος Ωρωπού τίμησε την Αγία Μαρίνα
Μετά από τα χρόνια της καραντίνας τελέστηκε με λαμπρότητα και θρησκευτική κατάνυξη στην Αγία Μαρίνα Ωρωπού, ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός με αρτοκλασία και το παραδοσιακό πανηγύρι στη μνήμη της Αγίας Μαρίνας παρουσία του Δημάρχου Ωρωπού Γιώργου Γιασημάκη, του αντιπεριφερειάρχη Θανάση Κατσιγιάννη, του Ιερού Κλήρου και πλήθους πιστών.
Ακολούθησε λιτάνευση της Ιερής Εικόνας, στους δρόμους του Ωρωπού με τη συμμετοχή σύσσωμης της Δημοτικής Αρχής, δημοτικών και τοπικών συμβούλων, χορευτικών συγκροτημάτων και πιστών. Ακολούθησε πανηγύρι με παραδοσιακούς χορούς και τραγούδια.
Συμμετείχαν τα χορευτικά συγκροτήματα του Κέντρου Εκκλησιαστικής Διακονίας Οινοφύτων, με την ορχήστρα του Κέντρου, το Εργαστήρι Χορού Νέας Αρτάκης «Η Αγία Φανερωμένη», ο Πολιτιστικός και Εξωραϊστικός Σύλλογος Μηλεσίου «Άγιος Δημήτριος», ο Σύλλογος «Κρητών» Ωρωπού και το Χορευτικό του Ι.Ν. Αγίας Μαρίνας Ωρωπού, όπου ενθουσίασαν και δημιούργησαν μια ευχάριστη ατμόσφαιρα που κράτησε μέχρι αργά το βράδυ. Τον πρώτο χορό έσυρε ο αγαπητός σε όλους εφημέριος της Αγίας Μαρίνας πάτερ Σπυρίδων ενώ μετά τα χορευτικά από τα συγκροτήματα και τους πιστούς, η βραδιά έκλεισε με τραγούδι από τον ίδιο και την κόρη του.
Με την παρουσία τους τίμησαν τη μεγάλη γιορτή ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Χρήστος Τρομπούκης, οι Αντιδήμαρχοι Γιάννης Κανελλόπουλος, Ανδρέας Γαζβινιάν, Γιώργος Αρμυριώτης, Δημήτρης Σαμπάνης, Ευάγγελος Ηλιάσκος, Μιχάλης Ντάσης, Γιάννης Δήμας, ο Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Ω. Άγγελος Χατζηιωάννου, ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ Άγγελος Καλύβας, ο Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Νίκος Λούπης, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Θωμάς Ρούσσης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Δημήτρης Βελτανιώτης, Κωνσταντίνος Λίτσας, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Λάμπρος Ρόδης, τα μέλη Αθανάσιος Μακρυγιάννης και Αθανάσιος Κουρούπης, Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι, η Πρόεδρος του Συλλόγου “ΑΣΩΠΟΣ” Άννα Κόντου, Πρόεδροι Συλλόγων και Τοπικοί Φορείς.
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Αλίμου3 εβδομάδες ago
Άλιμος: Τα δύο σημεία που θα τοποθετηθούν κάμερες της τροχαίας
-
Κεντρικό Θέμα1 εβδομάδα ago
Διορισμοί εκπαιδευτικών 2025: Πότε και πώς ανακοινώνονται τα ονόματα
-
Ειδήσεις6 μήνες ago
Νόμπελ Ειρήνης: Πάνω από 300 οι υποψηφιότητες για το φετινό βραβείο
-
Βριλησσίων5 έτη ago
Δήμος Βριλησσίων: Άγνωστοι βανδάλισαν το Θέατρο Νταμάρι-Αλίκη Βουγιουκλάκη
-
Κεντρικό Θέμα4 ημέρες ago
ΕΕΤΑΑ: Σήμερα τα αποτελέσματα για τους παιδικούς σταθμούς
-
Κεντρικό Θέμα12 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα12 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός