Connect with us

Κοινωνία

Μαθήματα yoga για τη στήριξη του Κοινωνικού Παντοπωλείου

Published

on

 
Ομάδα του Σώματος Εθελοντών του Δήμου Ηρακλείου Αττικής συμμετείχε στο ανοιχτό μάθημα KARMA YOGA στο Λόφο του Φιλοπάππου, κοντά στο εκκλησάκι του Αγ. Δημήτρη του Λουμπαρδιάρη, μέσα στο δάσος με θέα τον ναό του Παρθενώνα που πραγματοποιήθηκε για την στήριξη του Κοινωνικού παντοπωλείου του Δήμου. Οι εθελοντές ενημέρωσαν για τις δράσεις του Σώματος και την ανάγκη που υπάρχει για κοινωνική αφύπνιση.

Ο Τάσος Αντωνόπουλος και η ομάδα του μέσα από τη yoga που σημαίνει ένωση ανέδειξαν τη σημασία της ανιδιοτελούς προσφοράς και της ελευθερίας.

Στο μάθημα διδάχτηκαν τεχνικές hatha, flow, patner, nada, japa, kuntalini, OM, meditation, pranayoga, yoga nidra, διαλογισμός.

Το κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Ηρακλείου προσφέρει τρόφιμα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης σε άτομα ευπαθών ομάδων και σε οικογένειες που αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα μέσα από τον έλεγχο της κοινωνικής υπηρεσίας και εξειδικευμένων κοινωνικών λειτουργών, νοσηλευτών, εργοθεραπευτών και ψυχολόγων του δήμου

Τα μαθήματα yoga για την στήριξη του κοινωνικού παντοπωλείου θα συνεχιστούν και το επόμενο διάστημα.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ