Πέμπτη, 12 Φεβρουαρίου, 2026
16.4 C
Athens
Πέμπτη, 12 Φεβρουαρίου, 2026

    Κρίσιμη σύσκεψη αγροτικών μπλόκων – Στις Σέρρες οι αποφάσεις

    Αποθήκευση δημοσίευσης
    Αποθηκεύθηκε

    Κρίσιμη συνεδρίαση πραγματοποιεί αύριο, Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου, στις 14:00, η Πανελλαδική Επιτροπή Μπλόκων, με σημείο συνάντησης την πόλη των Σερρών, σε μια συγκυρία όπου οι αγροτικές κινητοποιήσεις βρίσκονται σε καίριο σταυροδρόμι.

    Στο επίκεντρο οι απαντήσεις της κυβέρνησης

    Στη συνεδρίαση θα συμμετάσχουν εκπρόσωποι παραγωγών από όλη τη χώρα, οι οποίοι καλούνται να χαράξουν την επόμενη ημέρα των κινητοποιήσεών τους, αφού προηγουμένως συζητήσουν και αξιολογήσουν τις τελευταίες απαντήσεις της κυβέρνησης στα αιτήματα που έχουν θέσει.

    Οι παραγωγοί, που εδώ και εβδομάδες βρίσκονται σε οργανωμένα αγροτοκτηνοτροφικά μπλόκα σε κομβικά σημεία του εθνικού οδικού δικτύου, εμφανίζονται αποφασισμένοι να κρίνουν αν οι κυβερνητικές προτάσεις που έχουν διατυπωθεί καλύπτουν τις βασικές διεκδικήσεις τους.

    Από τη συνεδρίαση των Σερρών αναμένεται να προκύψουν καθοριστικές αποφάσεις για το μέλλον των κινητοποιήσεων, καθώς θα κριθεί εάν τα μπλόκα θα παραμείνουν ως έχουν, θα ενισχυθούν ή θα λάβουν άλλη μορφή το επόμενο διάστημα.

    ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας!
    Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας

    ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ