Παρασκευή, 13 Φεβρουαρίου, 2026
14.5 C
Athens
Παρασκευή, 13 Φεβρουαρίου, 2026

    Κορωνοϊός: Παγκόσμια ανησυχία για τη Σανγκάη – «Αναρωτιόμαστε μήπως συμβαίνει κάτι που δεν μας έχουν πει»

    Αποθήκευση δημοσίευσης
    Αποθηκεύθηκε

    Ο καθηγητής Πνευμονολογίας στο πανεπιστήμιο Johns Hopkins, Παναγής Γαλιατσάτος, μίλησε το πρωί του Σαββάτου για τις εξελίξεις στο μέτωπο της πανδημίας και την 4η δόση του εμβολίου κατά του κορονοϊού.

    Σχολιάζοντας τα όσα συμβαίνουν στη Σανγκάη – με τη σκληρή καραντίνα που επιβάλλουν οι Αρχές – ο διακεκριμένος επιστήμονας εμφανίστηκε ανήσυχος για το ενδεχόμενο να έχουν δει κάτι οι ιατροί εκεί, το οποίο ακόμη δεν έχουν κοινοποιήσει στη διεθνή κοινότητα.

    Όπως σημείωσε χαρακτηριστικά δεν έχει καταγραφεί στο παρελθόν κάτι αντίστοιχο, ωστόσο μένει να αποσαφηνιστεί αν πρόκειται για ζήτημα πολιτικής διαχείρισης.

    «Μέσα σε δύο χρόνια της πανδημίας έχουμε μάθει πολλά. Δεν καταλαβαίνουμε αυτό που βλέπουμε στη Σαγκάη. Κάνουν σαν να είναι η πρώτη φορά που αντιμετωπίζουν την πανδημία. Υπάρχει η υπόθεση μήπως έχουν βρει κάτι που δεν μας έχουν πει», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Παναγής Γαλιατσάτος.

    ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας!
    Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας

    ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ