Τετάρτη, 18 Φεβρουαρίου, 2026
11.7 C
Athens
Τετάρτη, 18 Φεβρουαρίου, 2026

    Κακοκαιρία «Ελπίς»: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ζήτησε από την Αττική Οδό να δώσει 2.000 ευρώ σε κάθε εγκλωβισμένο

    Αποθήκευση δημοσίευσης
    Αποθηκεύθηκε

    Σύσκεψη όπου συμμετείχε ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κώστας Σκρέκας, ο Υπουργός Κλιματικής Κρήτης και Πολιτικής Προστασίας Χρήστος Στυλιανίδης, οι Υπουργοί Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης και Άκης. και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, ο Γενικός Γραμματέας του Πρωθυπουργού Γρηγόρης Δημητριάδης και ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΔΕΔΔΗΕ Αναστάσιος Μάνος είχε το πρωί της Τρίτης (25/1) ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης όπου έγινε μια πρώτη αποτίμηση της κατάστασης και ελήφθησαν οι αποφάσεις για τα προβλήματα που υπάρχουν.

    Οι ενημερώσεις  και ανακοινώσεις θα γίνουν από τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Χρήστο Στυλιανίδη στις 11.00 και από τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργεια της Κώστα Σκρέκα στις 11.30.

    Παράλληλα ο Κυριάκος Μητσοτάκης μίλησε με τη διοίκηση της παραχωρησιούχου εταιρείας της Αττικής Οδού και ζήτησε την καταβολή του αυτοκινήτου των 2000 ευρώ ανά εγκλωβισμένο με την εταιρεία να το αποδέχθηκε.

    ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας!
    Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας

    ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ