Τρίτη, 10 Μαρτίου, 2026
12 C
Athens
Τρίτη, 10 Μαρτίου, 2026

    Επαναλειτουργούν οι Παιδικές Κατασκηνώσεις στο Σούνιο

    Αποθήκευση δημοσίευσης
    Αποθηκεύθηκε


    Με απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Βαγγέλη Αποστόλου, επαναλειτουργούν το φετινό καλοκαίρι, μετά από 4 χρόνια, οι παιδικές κατασκηνώσεις του Υπουργείου στο Σούνιο, για παιδιά ηλικίας 7 έως 15 χρόνων.  Θα υπάρχουν 3 περίοδοι από 29 Ιουνίου έως και 7 Αυγούστου. Δικαίωμα συμμετοχής στις κατασκηνώσεις έχουν παιδιά αγροτών (γεωργών, κτηνοτρόφων, δασεργατών και ψαράδων) από όλη τη Χώρα, καθώς και των υπαλλήλων του πρώην ΥΠ.Α.Α.Τ. (Κεντρικές και Αποκεντρωμένες Υπηρεσίες), των Ν.Π.Δ.Δ., του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ, των Δ.Α.Ο.Κ. των Αιρετών Περιφερειών, βάσει των αιτήσεων που θα υποβάλλουν οι γονείς τους.
    Οι κατασκηνώσεις θα είναι εντελώς δωρεάν. Το μόνο κόστος που θα βαρύνει τους γονείς των κατασκηνωτών είναι τα έξοδα μετακίνησης των παιδιών από τον τόπο διαμονής τους μέχρι την Αθήνα.
    Ο Αναπληρωτής Υπουργός επισκέφθηκε την κατασκήνωση, επιθεώρησε τις εγκαταστάσεις και είχε συνεργασία με τα στελέχη της Κεντρικής Επιτροπής Κατασκηνώσεων του Υπουργείου για να εξασφαλιστεί η άρτια λειτουργία του χώρου και των υπηρεσιών.

    ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας!
    Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας

    ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ