Κοινωνία
Δικαίωση μετά από 15 μήνες προσπαθειών
Μετά από διάστημα 15 μηνών βρήκε το δίκιο του ο δημότης Γλυφάδας, κ. Γιώργος Τράγος, ο οποίος ζητούσε από το Δήμο να τον αποζημιώσει για τις εκτεταμένες ζημιές που έπαθε το αυτοκίνητό του από πτώση δένδρου που βρισκόταν σε δημόσιο χώρο.
Ο πολίτης στήριζε το αίτημά του σε σχετική απόφαση του Αρείου Πάγου με την οποία δημιουργείται δεδικασμένο σε ότι αφορά τις καταστροφές περιουσίας λόγω ζημιών που προκαλούνται από πτώσεις δέντρων για τα οποία είναι υπεύθυνοι οι δήμοι, αλλά και σε γνωματεύσεις του Υπουργείου Δικαιοσύνης, του Συνηγόρου του Πολίτη και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης που χαρακτήριζαν δίκαιο το αίτημά του.
Αφού λοιπόν, δικαιώθηκε απέστειλε επιστολή του προς τον νέο Δήμαρχο Γλυφάδας Γιώργο Παπανικολάου, στην οποία τον ευχαριστεί για τη λύση που έδωσε σε ένα πρόβλημα που επί 15 μήνες παρέμενε άλυτο. Παράλληλα αφήνονται αιχμές για τη στάση της προηγούμενης δημοτικής αρχής που άφηνε, όπως σημειώνεται, το θέμα μετέωρο.
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Αλίμου1 μήνα ago
Άλιμος: Τα δύο σημεία που θα τοποθετηθούν κάμερες της τροχαίας
-
Βριλησσίων5 έτη ago
Δήμος Βριλησσίων: Άγνωστοι βανδάλισαν το Θέατρο Νταμάρι-Αλίκη Βουγιουκλάκη
-
Κεντρικό Θέμα2 εβδομάδες ago
Διορισμοί εκπαιδευτικών 2025: Πότε και πώς ανακοινώνονται τα ονόματα
-
Ειδήσεις6 μήνες ago
Νόμπελ Ειρήνης: Πάνω από 300 οι υποψηφιότητες για το φετινό βραβείο
-
Ειδήσεις1 εβδομάδα ago
ΟΠΣΥΔ: Άνοιξε η πλατφόρμα για δηλώσεις περιοχών από αναπληρωτές, ΕΕΠ και ΕΒΠ – Αναλυτικές οδηγίες
-
Κεντρικό Θέμα2 εβδομάδες ago
ΕΕΤΑΑ: Σήμερα τα αποτελέσματα για τους παιδικούς σταθμούς
-
Κεντρικό Θέμα3 ημέρες ago
ΕΣΠΑ: Σήμερα τα αποτελέσματα ΕΕΤΑΑ για παιδικούς σταθμούς και ΚΔΑΠ – Η διαδικασία εγγραφής