Κοινωνία
Διανομή τροφίμων στην Ανατολική Αττική
Στα πλαίσια υλοποίησης του Προγράμματος της Ευρωπαϊκής Ένωσης για Δωρεάν Διανομής Τροφίμων (μακαρόνια, τυριά Π.Ο.Π., ελαιόλαδο), η Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής (ΔΑΟΚ) της Περιφερειακής Ένωσης Ανατολικής Αττικής έχει ολοκληρώσει τη διαδικασία οριστικοποίησης των τελικών δικαιούχων στους οποίους θα διανεμηθούν τα τρόφιμα από τους φορείς υλοποίησης (Δήμοι, Ιδρύματα, κλπ).
Στην παρούσα φάση η επιτροπή Α’ ελέγχου της ΔΑΟΚ ΠΕ Ανατολικής Αττικής προβαίνει στους απαραίτητους ελέγχους και διενεργεί δειγματοληψίες σε τυριά ΠΟΠ (κασέρι) για ποιοτικό και μικροβιολογικό έλεγχο στον αποθηκευτικό χώρο συντήρησης της περιοχής ευθύνης της. Μετά την ολοκλήρωση των ελέγχων και την έκδοση των εργαστηριακών αποτελεσμάτων θα ακολουθήσει η διανομή των τυριών.
Στην περιοχή της ΠΕ Ανατολικής Αττικής η διανομή των τροφίμων στους φορείς υλοποίησης θα πραγματοποιηθεί με αρχικό προϊόν τα μακαρόνια από τις 3 Δεκεμβρίου.
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Ειδήσεις5 μήνες ago
Νόμπελ Ειρήνης: Πάνω από 300 οι υποψηφιότητες για το φετινό βραβείο
-
Κεντρικό Θέμα11 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα11 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός
-
Αγίας Βαρβάρας10 μήνες ago
Συναυλία με Nivo, Goin’ Through και Γιώργο Αλκαίο – ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ
-
Αθλητισμός7 μήνες ago
ΑΜΑΡΥΣΙΑ PRO: Το μεγάλο πυγμαχικό event έρχεται στο κλειστό του Αγίου Θωμά στις 22/12
-
Αθηναίων7 μήνες ago
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΛΑΞΗ ΑΡΧΕΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ
-
Ελλάδα3 έτη ago
Η Ελλάδα δημοφιλέστερη χώρα της Ευρώπης για τις παραλίες της – Τα νησιά που ξεχωρίζουν