Τρίτη, 17 Μαρτίου, 2026
11.6 C
Athens
Τρίτη, 17 Μαρτίου, 2026

    Δεν ξέχασαν την Κεφαλονιά

    Αποθήκευση δημοσίευσης
    Αποθηκεύθηκε

    Ο Δήμος Ηλιούπολης, συμπαραστεκόμενος στους συνανθρώπους μας στην Κεφαλονιά, που δοκιμάστηκαν από τον σεισμό, οργάνωσε κίνημα συλλογής τροφίμων, ειδών ένδυσης, υπόδησης και άλλων ειδών, προκειμένου να μεταφερθούν, και να διανεμηθούν στους σεισμόπληκτους της ευρύτερης περιοχής του Ληξουρίου.

    Στην ευχαριστήρια ανακοίνωση που υπογράφει ο δήμαρχος της πόλης, κ. Βασίλης Βαλασόπουλος σημειώνεται: “Ευχαριστούμε θερμά όλους τους συνδημότες μας, που βοήθησαν και συνέβαλαν σε αυτή την προσπάθεια της Κοινωνικής Υπηρεσίας.
    Ιδιαίτερη αναφορά θα θέλαμε να κάνουμε στα μέλη του Συλλόγου Καμιναράδων Προφήτη Ηλία, που ζουν στην Ηλιούπολη και στους όμορους σ’ αυτήν Δήμους, για την μεγάλη συνεισφορά τους στην προσπάθεια ενίσχυσης των συμπατριωτών τους.
    Ό,τι συνελέγη, μεταφέρθηκε στην Κεφαλονιά από τον αρμόδιο για την όλη δράση αντιδήμαρχο κ. Γιαννάκη Χρήστο, και παραδόθηκε στον υπεύθυνο και αρμόδιο αντιδήμαρχο Κεφαλονιάς, κ. Θεοφιλλάτο Ευάγγελο, για περαιτέρω διάθεση, τον οποίο και ευχαριστούμε για τη φιλοξενία που μας επιφύλαξε.”

    ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας!
    Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας

    ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ