Κοινωνία
Αγοράστε βιβλία και πληρώστε σε τρόφιμα
Οι Κοινωνικές Δομές Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας στο Δήμο Ιλίου διοργανώνουν διήμερο ανταλλακτικό παζάρι βιβλίου στις 14 και 15 Νοεμβρίου, στο κτήριο των Κοινωνικών Δομών, Ικάρου 28 & Κάλχου 64 στο Ίλιον: Παρασκευή 14 Νοεμβρίου, 10.00 – 16.00 και Σάββατο 15 Νοεμβρίου, 10.00 – 15.00. Στο παζάρι βιβλίου που διοργανώνεται με σκοπό την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου και του Κοινωνικού Συσσιτίου θα διατεθούν βιβλία κάθε είδους: λογοτεχνικά, παιδικά βιβλία και παραμύθια, σχολικά βοηθήματα κτλ. Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να αποκτήσουν το βιβλίο που επιθυμούν, προσφέροντας ως ‘αντίτιμο’ είδη πρώτης ανάγκης (τρόφιμα, είδη ατομικής υγιεινής κτλ.)
Το ανταλλακτικό παζάρι βιβλίου πραγματοποιείται με την ευγενική στήριξη Εκδοτικών Οίκων. Μέρος, επίσης, των βιβλίων που θα διατίθενται στο παζάρι αποτελούν προσφορές ιδιωτών και φορέων.
“Σας περιμένουμε όλους να έρθετε να γνωριστούμε, να αποκτήσετε τα βιβλία της αρεσκείας σας και να στηρίξετε παράλληλα το έργο των Κοινωνικών Δομών, δείχνοντας έμπρακτα πως η αλληλεγγύη και η αλληλοϋποστήριξη στις μέρες μας συνεχίζουν να είναι θεμελιώδεις αξίες μιας κοινωνίας που σέβεται τους ανθρώπους της” είναι το μήνυμα του Δήμου.
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Ειδήσεις5 μήνες ago
Νόμπελ Ειρήνης: Πάνω από 300 οι υποψηφιότητες για το φετινό βραβείο
-
Κεντρικό Θέμα11 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα11 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός
-
Αγίας Βαρβάρας10 μήνες ago
Συναυλία με Nivo, Goin’ Through και Γιώργο Αλκαίο – ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ
-
Αθλητισμός7 μήνες ago
ΑΜΑΡΥΣΙΑ PRO: Το μεγάλο πυγμαχικό event έρχεται στο κλειστό του Αγίου Θωμά στις 22/12
-
Αθηναίων7 μήνες ago
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΛΑΞΗ ΑΡΧΕΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ
-
Ελλάδα3 έτη ago
Η Ελλάδα δημοφιλέστερη χώρα της Ευρώπης για τις παραλίες της – Τα νησιά που ξεχωρίζουν