Connect with us

Κοινωνία

“Έφυγε” ο Γιάννης Ροκόφυλλος

Published

on


Εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής Παπάγου – Χολαργού, ο Δήμαρχος, κ. Ηλίας Αποστολόπουλος, εκφράζει τη βαθιά λύπη για το θάνατο, από καρδιακό επεισόδιο σύμφωνα με πληροφορίες, του Γιάννη Ροκόφυλλου, “του εκλεκτού, ευγενή και αξιαγάπητου συμπολίτη μας, που εργάστηκε με ανιδιοτέλεια, ευσυνειδησία και υπευθυνότητα για το καλό της πόλης μας” όπως σημειώνει.
Ο Γιάννης Ροκόφυλλος διετέλεσε Προέδρος Δημοτικού Συμβουλίου, Αντιδήμαρχος και Δημοτικός Σύμβουλος επί σειρά ετών στον Δήμο Χολαργού. “Η απουσία του θα είναι σίγουρα μεγάλη, αλλά η μνήμη του θα παραμείνει ζωντανή σε όλους μας. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του, με την ευχή ο Θεός να του χαρίσει ανάπαυση σώματος και ψυχής και να δώσει υγεία και δύναμη στους δικούς του ανθρώπους.
Η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλεί την Τρίτη 3 Μαρτίου και ώρα 14:30, στον Ιερό Ναό της Παναγίας Φανερωμένης Χολαργού και η κηδεία θα γίνει στο κοιμητήριο Χολαργού. Παρακαλείται όπως παρευρεθεί σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο στην κηδεία του εκλιπόντος” τονίζει ο κ. Αποστολόπουλος.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ