Κεντρικό Θέμα
Συνέχεια των επιχειρήσεων για την πυρκαγιά στην Ιεράπετρα- Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης 3 περιοχές
Συνολικά έξι εναέρια μέσα επιχειρούν από νωρίς το πρωί και σήμερα, στην περιοχή του δήμου Ιεράπετρας, όπου έχει εκδηλωθεί η μεγάλη πυρκαγιά. Στο σύνολό τους 230 πυροσβέστες με 12 ομάδες πεζοπόρων και 48 οχήματα βρίσκονται στα σημεία που αποτελούν το επίκεντρο της επιχείρησης κατάσβεσης, με τους ανέμους στην περιοχή να πνέουν και σήμερα ισχυροί.
Σύμφωνα με την πυροσβεστική, υπάρχουν διάσπαρτες εστίες και αρκετά καπνογόνα σημεία, από τα οποία ξεκινούν μικρές ή και μεγαλύτερες αναζωπυρώσεις.
Πάντως στην Κρήτη όπως έγινε γνωστό, έφτασε και Κλιμάκιο Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού, ενώ με απόφαση του γενικού γραμματέα Πολιτικής Προστασίας κηρύχθηκαν σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης πολιτικής προστασίας η Δημοτική Ενότητα Μακρύ Γιαλού και οι Δημοτικές Κοινότητες Ιεράπετρας και Αγίου Ιωάννου.
Η απόφαση ελήφθη για την αντιμετώπιση των εκτάκτων αναγκών και για τη διαχείριση των συνεπειών που προέκυψαν από δασικές πυρκαγιές και ισχύει για τρεις μήνες, μέχρι τις 2 Οκτωβρίου.
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Ειδήσεις4 μήνες ago
Νόμπελ Ειρήνης: Πάνω από 300 οι υποψηφιότητες για το φετινό βραβείο
-
Κεντρικό Θέμα10 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα10 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός
-
Αγίας Βαρβάρας9 μήνες ago
Συναυλία με Nivo, Goin’ Through και Γιώργο Αλκαίο – ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ
-
Αθλητισμός7 μήνες ago
ΑΜΑΡΥΣΙΑ PRO: Το μεγάλο πυγμαχικό event έρχεται στο κλειστό του Αγίου Θωμά στις 22/12
-
Αθηναίων7 μήνες ago
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΛΑΞΗ ΑΡΧΕΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ
-
Ελλάδα3 έτη ago
Η Ελλάδα δημοφιλέστερη χώρα της Ευρώπης για τις παραλίες της – Τα νησιά που ξεχωρίζουν