Connect with us

Κεντρικό Θέμα

Παλαιό Φάληρο: «Μπήκα στη θάλασσα με το παιδί νεκρό»

Published

on

Σε πλήρη αντίθεση όσα κατέθεσε η 32χρονη μητέρα στους αστυνομικούς και τους Λιμενικούς.

Μια ανείπωτη τραγωδία, χωρίς τέλος, εξελίσσεται στο Παλαιό Φάληρο, με τις αποκαλύψεις για τον θάνατο του 3χρονου κοριτσιού να «βλέπουν το φως της δημοσιότητας» και να σοκάρουν.

Εντύπωση προκαλούν τα όσα δήλωσε η 32χρονη μητέρα του άτυχου παιδιού, τα οποία έρχονται σε πλήρη αντίθεση με όσα είχε αρχικά ισχυριστεί εκείνη στους αστυνομικούς και τους Λιμενικούς.

«Το παιδί δεν ήταν ζωντανό όταν το άφησα στη θάλασσα. Ντύθηκα και είπα στα παιδιά ότι δώσαμε την αδελφή τους σε μία φίλη μου. Μετά, φύγαμε», είπε, μεταξύ άλλων, όπως αποκαλύπτει το Mega, στη μαραθώνια κατάθεσή της στο Λιμενικό Τμήμα Φλοίσβου η Αλγερινή μητέρα του κοριτσιού.

Επίσης, η μητέρα ανέφερε ότι το παιδί, πριν πάνε στην παραλία είχε πέσει στο μπάνιο, γι’ αυτό είχε χτυπήματα στο κεφάλι. «Το τύλιξα και το έβγαλα από εκεί γιατί ήθελαν να μπούνε και τα άλλα παιδιά. Είδα ότι είχε χτυπήματα. Κατάλαβα ότι δεν ζούσε. Ήμουν τρομαγμένη, δεν ήθελα να πάω στο νοσοκομείο γιατί ήξερα ότι θα με κατηγορούσαν. Τότε, αποφάσισα να πάμε σε αυτήν την παραλία που είχαμε ξαναπάει».

Σήμερα το πρωί έγινε γνωστό ότι η 32χρονη Αλερινή είναι αντιμέτωπη με το κακούργημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση καθώς και για πλημμεληματικού βαθμού ενδοοικογενειακή επικίνδυνη σωματική βλάβη σε βάρος μέλους της οικογένειας, το οποίο από οποιαδήποτε αιτία είναι ανίκανο να αντισταθεί, κατά εξακολούθηση.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε για την υπόθεση διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών και αφού μελέτησε τα στοιχεία που περιέχονται σε αυτήν, η Εισαγγελέας Ποινικής δίωξης απήγγειλε σε βάρος της γυναίκας, κατηγορίες για τον θάνατο του παιδιού της.

Η υπόθεση παραπέμφθηκε σε Ανακριτή ώστε σε βάρος της κατηγορουμένης να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για να ακολουθήσει η τυπική διαδικασία σύλληψης και κράτησής της.

Έτσι, η κατηγορουμένη αύριο το πρωί, θα οδηγηθεί στις δικαστικές αρχές ώστε να δώσει εξηγήσεις για όσα της καταλογίζονται.

Κηλίδες αίματος της 3χρονης στο σπίτι στα Πατήσια

Στο διαμέρισμα της οικογένειας, στα Πατήσια βρέθηκαν κηλίδες αίματος που σύμφωνα με πληροφορίες είναι του μικρού κοριτσιού. Ωστόσο, το αίμα βρέθηκε στην κουζίνα και όχι στο μπάνιο, όπου σύμφωνα με τη γυναίκα, χτύπησε το κοριτσάκι.

Αυτό που προσπαθούν να βρουν οι άνθρωποι που ερευνούν την υπόθεση, είναι αν όντως το παιδάκι είχε τραυματιστεί από πτώση στο μπάνιο ή αν είπε πέσει θύμα κακοποίησης.

Το πόρισμα του ιατροδικαστή

Τα στοιχεία που αναφέρει ο ιατροδικαστής, ο οποίος εξέτασε το τρίχρονο παιδί και που καταγράφει στο πιστοποιητικό θανάτου είναι καταπέλτης για τη μητέρα, καθώς περιγράφει στην ουσία ότι το παιδί ήταν ζωντανό όταν η μητέρα του το άφησε να αβοήθητο και γι΄αυτό κατάπιε νερό και άμμο.

Σοκαρισμένη η γειτονιά της 32χρονης

Οι γείτονες της 32χρονης μητέρας κάνουν λόγο για μια «αόρατη» γυναίκα, ενώ ισχυρίζονται πως συχνά άκουγαν κλάματα παιδιών από το διαμέρισμά της. Υπενθυμίζεται πως η ίδια είχε συλληφθεί στο παρελθόν για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ