Παρασκευή, 13 Φεβρουαρίου, 2026
13.2 C
Athens
Παρασκευή, 13 Φεβρουαρίου, 2026

    Μητσοτάκης: Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και υποχρεώσεις σε Βρυξέλλες

    Αποθήκευση δημοσίευσης
    Αποθηκεύθηκε

    Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έχει σήμερα πυκνό πρόγραμμα επαφών και διεθνών υποχρεώσεων, ξεκινώντας με θεσμική συνάντηση στο Προεδρικό Μέγαρο και ολοκληρώνοντας με συμμετοχές σε ευρωπαϊκές συνόδους.

    Το πρόγραμμα της ημέρας

    Στις 11:00, ο πρωθυπουργός θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κωνσταντίνο Τασούλα, στο πλαίσιο των τακτικών μηνιαίων ενημερώσεων που πραγματοποιούνται στο Προεδρικό Μέγαρο.

    Στη συνέχεια, στις 13:00, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα υποδεχθεί στο Μέγαρο Μαξίμου τα μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας.

    Αργότερα μέσα στην ημέρα, ο πρωθυπουργός θα μεταβεί στις Βρυξέλλες, όπου θα συμμετάσχει στη Σύνοδο Κορυφής Ευρωπαϊκής Ένωσης – Δυτικών Βαλκανίων, με αντικείμενο τις σχέσεις και τις προοπτικές διεύρυνσης της ΕΕ στην περιοχή.

    Τέλος, αύριο Πέμπτη, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα λάβει μέρος στις εργασίες της Συνόδου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

    ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας!
    Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας

    ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ