Ελλάδα
Κορωνοϊός: Έφτασαν τους 51 οι νεκροί – 51χρονος από την Καστοριά το τελευταίο θύμα
Τους 51 έφτασαν οι νεκροί από κορωνοϊό στην Ελλάδα καθώς το βράδυ της Τετάρτης κατέληξε ασθενής από την Καστοριά που νοσηλευόταν σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.
Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης ο άτυχος 51χρονος άνδρας από την Καστοριά ήταν πατέρας τεσσάρων παιδιών, ενώ νοσηλευόταν εδώ και περίπου δύο εβδομάδες στο νοσοκομείο «Παπανικολάου» στη Θεσσαλονίκη.
Η κατάσταση της υγείας του, όμως, επιδεινώθηκε τις τελευταίες ημέρες με αποτέλεσμα να διασωληνωθεί και τελικά να χάνει τη μάχη για τη ζωή το βράδυ της Τετάρτης.
Ο συγκεκριμένος αποτελεί τον έβδομο νεκρό από κορωνοϊό από την περιοχή της Καστοριάς, κάτι που προβληματίζει έντονα τους ειδικούς.
1.415 τα επιβεβαιωμένα κρούσματα, 90 νοσηλεύονται σε ΜΕΘ
«Θεωρητικά κανείς δεν είναι άτρωτος. Αρκεί να μην αρρωστήσουμε όλοι μαζί» σχολίασε στην αρχή της ενημέρωσης ο κ. Τσιόδρας.
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Αλίμου3 εβδομάδες ago
Άλιμος: Τα δύο σημεία που θα τοποθετηθούν κάμερες της τροχαίας
-
Κεντρικό Θέμα1 εβδομάδα ago
Διορισμοί εκπαιδευτικών 2025: Πότε και πώς ανακοινώνονται τα ονόματα
-
Ειδήσεις6 μήνες ago
Νόμπελ Ειρήνης: Πάνω από 300 οι υποψηφιότητες για το φετινό βραβείο
-
Βριλησσίων5 έτη ago
Δήμος Βριλησσίων: Άγνωστοι βανδάλισαν το Θέατρο Νταμάρι-Αλίκη Βουγιουκλάκη
-
Κεντρικό Θέμα5 ημέρες ago
ΕΕΤΑΑ: Σήμερα τα αποτελέσματα για τους παιδικούς σταθμούς
-
Κεντρικό Θέμα12 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα12 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός