Κεντρικό Θέμα
Καιρός: 48ωρο κακοκαιρίας με βροχές και καταιγίδες

Σύμφωνα με την πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ), βροχερός αναμένεται ο καιρός και στην Αττική, με τοπικές καταιγίδες να μην αποκλείονται, ιδιαίτερα στα ηπειρωτικά και την Κρήτη, όπου ο καιρός θα είναι άστατος.
Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, με ένταση 3 έως 5 μποφόρ, τοπικά στα πελάγη έως και 6, ενώ στο κεντρικό Αιγαίο από το μεσημέρι ενδέχεται να φτάσουν τα 7 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση, κυμαινόμενη στις περισσότερες περιοχές μεταξύ 23 και 25 βαθμών Κελσίου.
Στην Αττική παροδικά αυξημένες νεφώσεις, κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα, όταν και αναμένονται τοπικές βροχές ή όμβροι. Στα δυτικά δεν αποκλείονται και μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 με 5 μποφόρ και από το μεσημέρι στα ανατολικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 25 βαθμούς Κελσίου.
Στην Θεσσαλονίκη θα σημειωθούν νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες με πιθανότητα για λίγες τοπικές βροχές ή όμβρους. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι έως βορειοδυτικοί, 3 με 5 μποφόρ, με ενίσχυση έως 6 μποφόρ τις πρωινές ώρες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 25 βαθμούς Κελσίου.
Μακεδονία, Θράκη
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και κυρίως στα ορεινά μεμονωμένες καταιγίδες, αρχικά στη Μακεδονία και από το μεσημέρι και στη Θράκη. Το βράδυ τα φαινόμενα στη δυτική Μακεδονία θα σταματήσουν. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και τις πρωινές ώρες πρόσκαιρα στην κεντρική Μακεδονία τοπικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 13 έως 25 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και κυρίως στα ορεινά σποραδικές καταιγίδες. Το βράδυ ο καιρός θα βελτιωθεί. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 14 έως 25 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες μεμονωμένες καταιγίδες. Το βράδυ τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν. Οι άνεμοι βόρειοι, βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα ανατολικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 13 έως 25 βαθμούς Κελσίου.
Κυκλάδες, Κρήτη
Άστατος ο καιρός με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στην Κρήτη. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και από το μεσημέρι στις Κυκλάδες 6 τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 15 έως 24 βαθμούς Κελσίου.
Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Άστατος ο καιρός με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ. Στα Δωδεκάνησα μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 17 έως 25 βαθμούς Κελσίου.
Θεσσαλία
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι βόρειοι, βορειοδυτικοί 3 με 5 και μέχρι το μεσημέρι στις Σποράδες 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 14 έως 25 βαθμούς Κελσίου.
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 31-05-2025
Στα δυτικά λίγες νεφώσεις, κατά τόπους αυξημένες στα ηπειρωτικά από τις μεσημβρινές ώρες και μέχρι αργά το απόγευμα με τοπικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά.
Στην υπόλοιπη χώρα νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες με τοπικές βροχές και κατά διαστηματα στην κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, τις Σποράδες, την Εύβοια, την ανατολική Στερεά και Πελοπόννησο, την Κρήτη, τις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα σποραδικές καταιγίδες.
Οι βροχές και οι καταιγίδες μέχρι το μεσημέρι στην Κρήτη πιθανώς να είναι κατά τόπους έντονες. Από αργά το απόγευμα τα φαινόμενα στις περισσότερες περιοχές πλην της κεντρικής Μακεδονίας και της Κρήτης θα σταματήσουν.
Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5, στα ανατολικά 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα δυτικά και θα φτάσει τους 26 με 28 βαθμούς και στην υπόλοιπη χώρα τους 23 με 25 βαθμούς Κελσίου.
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Ειδήσεις3 μήνες ago
Νόμπελ Ειρήνης: Πάνω από 300 οι υποψηφιότητες για το φετινό βραβείο
-
Κεντρικό Θέμα9 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα9 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός
-
Αγίας Βαρβάρας8 μήνες ago
Συναυλία με Nivo, Goin’ Through και Γιώργο Αλκαίο – ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ
-
Αθλητισμός5 μήνες ago
ΑΜΑΡΥΣΙΑ PRO: Το μεγάλο πυγμαχικό event έρχεται στο κλειστό του Αγίου Θωμά στις 22/12
-
Αθηναίων6 μήνες ago
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΛΑΞΗ ΑΡΧΕΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ
-
Ελλάδα3 έτη ago
Η Ελλάδα δημοφιλέστερη χώρα της Ευρώπης για τις παραλίες της – Τα νησιά που ξεχωρίζουν