Δευτέρα, 9 Μαρτίου, 2026
10.2 C
Athens
Δευτέρα, 9 Μαρτίου, 2026

    Επιπλέον δρομολόγια από σήμερα στο σιδηροδρομικό δίκτυο

    Αποθήκευση δημοσίευσης
    Αποθηκεύθηκε

    Επιπλέον δρομολόγια εντάσσονται, από σήμερα, Παρασκευή 7 Απριλίου 2023, στο σιδηροδρομικό δίκτυο.

    Ειδικότερα, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Hellenic Train, από σήμερα προστίθεται ένα ακόμη ζεύγος δρομολογίων στον άξονα Αθήνα – Θεσσαλονίκη – Αθήνα. Από Αθήνα η αμαξοστοιχία IC56, με ώρα αναχώρησης 14:28 και από Θεσσαλονίκη η αμαξοστοιχία IC59, με ώρα αναχώρησης 18:08  
Στον Προαστιακό Σιδηρόδρομο στο τμήμα Πειραιάς – Μαγούλα – Πειραιάς:

    Από Πειραιά κάθε ώρα: 05.15, 06.15, 07.15, ….., 21.15

    Από Μαγούλα κάθε ώρα: 06.45, 07.45, 08.47, 09.47, ……, 22.47

    Για τους επιβάτες από και προς το Κιάτο και Κόρινθο, υπάρχει λεωφορειακή σύνδεση με τον σταθμό της Μαγούλας, (λεωφορειακή γραμμή στο τμήμα Μαγούλα – Κιάτο – Μαγούλα και ενδιάμεσους σταθμούς, εκτός Ζευγολατιού, και Μαγούλα – Κόρινθος – Μαγούλα, αντιστοίχως).

    Για τα λεωφορεία είναι απαραίτητη η κράτηση θέσεων, συμπεριλαμβανομένων των κατόχων καρτών απεριορίστων διαδρομών.

    Υπενθυμίζεται ότι, παραμένουν σε κυκλοφορία οι λεωφορειακές γραμμές σε επιλεγμένες διαδρομές, έως την πλήρη αποκατάσταση της σιδηροδρομικής κυκλοφορίας, ενώ από 08/04/2023 στην λεωφορειακή γραμμή Αθήνα-Θεσσαλονίκη καταργούνται τα δρομολόγια   c50, c51, c56, c58, c59, c61, c62, c63.

    ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας!
    Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας

    ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ