Σάββατο, 14 Φεβρουαρίου, 2026
14.5 C
Athens
Σάββατο, 14 Φεβρουαρίου, 2026

    Εισβολή στην Ουκρανία: Τρεις Ρώσοι αξιωματικοί σκοτώθηκαν από έκρηξη στην κατεχόμενη Μελιτόπολη

    Αποθήκευση δημοσίευσης
    Αποθηκεύθηκε

    Οι υπηρεσίες πληροφοριών της Ουκρανίας υποστηρίζουν ότι τουλάχιστον τρεις Ρώσοι στρατιωτικοί σκοτώθηκαν από έκρηξη στην υπό ρωσική κατοχή Μελιτόπολη, σε μια επίθεση την οποία χαρακτηρίζουν «αντίποινα» από τοπικές αντιστασιακές οργανώσεις.

    Η έκρηξη σημειώθηκε το Σάββατο, σε μια συνεδρίαση των Ρώσων αξιωματικών της πόλης, ανέφερε η υπηρεσία που υπάγεται στο υπουργείο Άμυνας της Ουκρανίας.

    «Αυτή η πράξη εκδίκησης, εκ μέρους των εκπροσώπων της τοπικής αντίστασης, σημειώθηκε στα γραφεία του Νέου Ταχυδρομείου που έχουν καταλάβει οι Ρώσοι», σύμφωνα με την ανακοίνωση.

    Από τη ρωσική πλευρά δεν έχει γίνει καμία αναφορά σε ένα τέτοιο συμβάν. Το πρακτορείο Reuters δεν ήταν σε θέση να επαληθεύσει τον ουκρανικό ισχυρισμό.

    Σύμφωνα με το Κίεβο, στη συνεδρίαση του Σαββάτου μετείχαν αξιωματικοί της Ρωσικής Εθνοφρουράς και της υπηρεσίας πληροφοριών FSB. Από την έκρηξη σκοτώθηκαν «τουλάχιστον τρεις αξιωματικοί της Εθνοφρουράς» ενώ υπάρχουν πληροφορίες και για άλλες απώλειες, οι οποίες εξετάζονται.

    ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας!
    Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας

    ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ