Πέμπτη, 12 Φεβρουαρίου, 2026
16.4 C
Athens
Πέμπτη, 12 Φεβρουαρίου, 2026

    Δολοφονία στην Αράχωβα: Νεκρός ο Γιάννης Λάλας, είχε κατηγορηθεί για τη δολοφονία Καραϊβάζ

    Αποθήκευση δημοσίευσης
    Αποθηκεύθηκε

    Αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου 1 Νοεμβρίου σε ξενοδοχείο κοντά στην Αράχωβα, όπου άγνωστοι δολοφόνησαν τον 42χρονο Γιάννη Λάλα. Ο άνδρας είχε στο παρελθόν κατηγορηθεί για τη δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ, από την οποία ωστόσο είχε αθωωθεί λόγω αμφιβολιών.

    Ο Λάλας βρέθηκε νεκρός μέσα σε δωμάτιο του ξενοδοχείου με πολλαπλά τραύματα από πυροβολισμούς. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι δράστες φέρονται να χρησιμοποίησαν καλάσνικοφ, ενώ μαζί του στο χώρο βρισκόταν μια γυναίκα, η οποία ήταν εκείνη που ειδοποίησε άμεσα την Αστυνομία.


    Το παρελθόν του 42χρονου

    Ο Γιάννης Λάλας είχε απασχολήσει τις αρχές καθώς το όνομά του είχε συνδεθεί με την πολύκροτη υπόθεση της δολοφονίας του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ. Το δικαστήριο τον είχε απαλλάξει από τις κατηγορίες τονίζοντας ότι υπήρχαν σοβαρές αμφιβολίες για τη συμμετοχή του στο έγκλημα.

    Παράλληλα, τον περασμένο Μάιο, ο 42χρονος είχε γλιτώσει από απόπειρα δολοφονίας έξω από το σπίτι του στα Άνω Λιόσια, γεγονός που είχε προκαλέσει ανησυχία για τυχόν ξεκαθαρίσματα λογαριασμών.


    Έρευνες της Αστυνομίας

    Η ΕΛ.ΑΣ. έχει αποκλείσει την περιοχή γύρω από το ξενοδοχείο και πραγματοποιεί εκτεταμένες έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών. Οι αρχές εξετάζουν εάν η σημερινή εκτέλεση σχετίζεται με το παρελθόν του θύματος και εάν αποτελεί μέρος ευρύτερων «ξεκαθαρισμάτων» στον χώρο του οργανωμένου εγκλήματος.

    ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας!
    Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας

    ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ