Επιχειρήσεις
Νέες μειώσεις και σταθερές τιμές στο ρεύμα – Οφέλη για νοικοκυριά με διζωνική χρέωση
Με νέες, ακόμη πιο ανταγωνιστικές τιμές και καινοτόμα τιμολόγια, η ΔΕΗ συνεχίζει να προσφέρει λύσεις που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των καταναλωτών για οικονομική και διαφανή ηλεκτρική ενέργεια. Για τον Μάιο, οι πελάτες της επωφελούνται από μειώσεις στα πράσινα τιμολόγια, νέα σταθερά προϊόντα με διζωνική χρέωση, καθώς και προωθητικές ενέργειες που προσφέρουν άμεση επιστροφή χρημάτων.
Μετά την έντονη μείωση κατά 25% τον προηγούμενο μήνα, λόγω τρόπου υπολογισμού των πράσινων τιμολογίων, το βασικό πράσινο οικιακό τιμολόγιο για τον Μάιο, όπως προκύπτει από τον τύπο υπολογισμού και την έκπτωση της ΔΕΗ, διαμορφώνεται σε 0,136 €/kWh, επιστρέφοντας σε φυσιολογικά επίπεδα και παραμένοντας ένα από τα φθηνότερα στην αγορά. Στις ζώνες χαμηλής χρέωσης, η τιμή του Γ1Ν πράσινου τιμολογίου διαμορφώνεται σε 0,1097 €/kWh και έτσι οι πελάτες της ΔΕΗ που έχουν διζωνικούς μετρητές, μπορούν να επωφελούνται από επιπλέον χαμηλότερες τιμές κατά 20% τις ώρες χαμηλότερης χρέωσης.
Στα μπλε τιμολόγιά της, τα οποία έχουν αποκτήσει μαζική αποδοχή και έχουν ξεπεράσει τις 700.000 πελάτες, η ΔΕΗ παρουσίασε το νέο ΔΕΗ myHome EnterTwo, το πρώτο σταθερό διζωνικό μπλε οικιακό τιμολόγιο με σταθερή και χαμηλή χρέωση για 2 χρόνια. Συγκεκριμένα, οι οικιακοί πελάτες του ΔΕΗ myHome EnterTwo απολαμβάνουν σταθερή χρέωση 0,095€/kWh για τις ώρες μειωμένης χρέωσης και 0,145€/kWh για τις ώρες κανονικής χρέωσης για 24 μήνες. Επίσης, στο πλαίσιο προωθητικής ενέργειας του ΔΕΗ myHome EnterTwo, η ΔΕΗ προσφέρει συνολικά 100€ επιστροφή στους λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος, με όσους το επιλέξουν να επωφελούνται από έκπτωση 50€ στον πρώτο λογαριασμό τους και επιπλέον 50€ στον 6ο μήνα εφόσον διατηρούν ενεργό λογαριασμό στο myΔΕΗ.
Για το μήνα που ξεκινάει, η τιμή του κίτρινου κυμαινόμενου τιμολογίου ΔΕΗ myHome4all διαμορφώνεται σε 0,127 €/kWh.
Η ΔΕΗ τοποθετεί τον πελάτη και τις ανάγκες του στο επίκεντρο προσφέροντας ξεκάθαρη, απλή και διαφανή τιμολόγηση, ολοκληρωμένες ενεργειακές λύσεις, ταχύτερη multichannel εξυπηρέτηση και πολυεπίπεδη digital εμπειρία.
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Αλίμου1 εβδομάδα ago
Άλιμος: Τα δύο σημεία που θα τοποθετηθούν κάμερες της τροχαίας
-
Ειδήσεις5 μήνες ago
Νόμπελ Ειρήνης: Πάνω από 300 οι υποψηφιότητες για το φετινό βραβείο
-
Κεντρικό Θέμα11 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα11 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός
-
Αγίας Βαρβάρας10 μήνες ago
Συναυλία με Nivo, Goin’ Through και Γιώργο Αλκαίο – ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ
-
Ελλάδα3 έτη ago
Η Ελλάδα δημοφιλέστερη χώρα της Ευρώπης για τις παραλίες της – Τα νησιά που ξεχωρίζουν
-
Αθλητισμός8 μήνες ago
ΑΜΑΡΥΣΙΑ PRO: Το μεγάλο πυγμαχικό event έρχεται στο κλειστό του Αγίου Θωμά στις 22/12