Επιστολές
Συλλυπητήρια για το θάνατο του Διευθυντή Υγείας της Περιφερειακής Ενότητας Βορείου Τομέα
Οι εργαζόμενοι στις υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Βορείου Τομέα Αθηνών και ο Αντιπεριφερειάρχης πενθούν για την απώλεια του προϊσταμένου της διεύθυνσης Υγείας του τομέα Ευάγγελου Ζυμαράκη.
Ο ιατρός Ζυμαράκης ήταν ένας από τους πιο ενεργούς και δραστήριους συμπολίτες μας με μακρά και επιτυχημένη θητεία πάντα με βαθιά αγάπη στο πλευρό των πολιτών. Το επίμονο και μεθοδικό του έργο αφήνει ισχυρό αποτύπωμα στην Δημόσια Υγεία και Πρόνοια της Αττικής αλλά και παντού όπου υπήρχαν ανάγκες και συνάνθρωποι.
Η Περιφέρεια Αττικής εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Στη σύζυγο, την κόρη και τον γιο του μένει όχι μόνο η απουσία του, αλλά και μια μεγάλη κληρονομιά προσφοράς προς τον άνθρωπο.
H κηδεία του θα γίνει σήμερα Τρίτη στις 14:30, από τον Ιερό Καθεδρικό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Αμαρουσίου.
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Ειδήσεις5 μήνες ago
Νόμπελ Ειρήνης: Πάνω από 300 οι υποψηφιότητες για το φετινό βραβείο
-
Κεντρικό Θέμα11 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα11 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός
-
Αγίας Βαρβάρας10 μήνες ago
Συναυλία με Nivo, Goin’ Through και Γιώργο Αλκαίο – ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ
-
Αθλητισμός7 μήνες ago
ΑΜΑΡΥΣΙΑ PRO: Το μεγάλο πυγμαχικό event έρχεται στο κλειστό του Αγίου Θωμά στις 22/12
-
Αθηναίων7 μήνες ago
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΛΑΞΗ ΑΡΧΕΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ
-
Ελλάδα3 έτη ago
Η Ελλάδα δημοφιλέστερη χώρα της Ευρώπης για τις παραλίες της – Τα νησιά που ξεχωρίζουν