Επιστολές
Ανακοίνωση του Συλλόγου Εκπαιδευτικών “Γιώργος Σεφέρης”
Προγραμματίζουν κινητοποίηση στη ΔΕΗ Νέας Ιωνίας
Mε βάση την πρόσφατη απόφαση της Γενικής μας Συνέλευσης (3/11/2011) σε σχέση με το «Έκτακτο Ειδικό Τέλος Ηλεκτροδοτούμενων Δομημένων Επιφανειών» (χαράτσι μέσω της ΔΕΗ), αλλά και όλα τα άλλα χαράτσια που «έρχονται», χρειάζεται να πούμε αναλυτικά και καθαρά : Δεν έχουμε – Δεν μπορούμε – Δε θέλουμε – Αρνούμαστε να πληρώσουμε τα χαράτσια τους.
1. Αξιοποιούμε κάθε τρόπο για να μην πληρώσουμε το χαράτσι, ξεχωρίζοντας το από τον υπόλοιπο λογαριασμό:
α) Πληρωμή μέσω ΑΤΜ : Επιλέγουμε τράπεζα στην οποία έχουμε λογαριασμό. Πατάμε κατά σειρά τις εξής επιλογές : «άλλες συναλλαγές», «πληρωμές ΔΕΚΟ», «ΔΕΗ». Πληκτρολογούμε το δωδεκαψήφιο κωδικό ηλεκτρονικής συναλλαγής που υπάρχει στο λογαριασμό και τέλος γράφουμε ως ποσό πληρωμής μόνο το ποσό που μένει αφού αφαιρέσουμε τη δόση του χαρατσιού. Το μηχάνημα κάνει αυτόματη ανάληψη από το λογαριασμό μας.
β) Πληρωμή μέσω ΚΑΣ (Τα μηχανήματα που βρίσκονται μέσα στις τράπεζες). ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ. Ακολουθούμε την ίδια διαδικασία με παραπάνω, με τη διαφορά ότι βάζουμε χύμα στο μηχάνημα το ποσό που θέλουμε να πληρώσουμε.
γ) Κοινοποιούμε στη ΔΕΗ με μαζικό τρόπο μέσω του Συλλόγου μας κι όλων των άλλων φορέων που συνεργαζόμαστε, αντίγραφο της συναλλαγής με την τράπεζα, δηλώνοντας γραπτά ότι το ποσό που πληρώσαμε αφορά το ρεύμα και τα τέλη υπέρ Δήμων και ΕΡΤ και ΟΧΙ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ.
δ) Ο Σύλλογός μας μέχρι τις 29/11/2011 θα συγκεντρώσει από κάθε σχολείο τους λογαριασμούς της ΔΕΗ με πληρωμένο μόνο το ρεύμα. Κάθε σχολείο να ορίσει έναν υπεύθυνο για να συγκεντρώσει αυτά τα χαρτιά και να τα παραδώσει στα μέλη του Δ.Σ.
ε) Γι αυτό το σκοπό οργανώνουμε κινητοποίηση στη ΔΕΗ της Νέας Ιωνίας, στην οδό Ορφανίδου, την Τετάρτη 30/11/2011, στις 2 μ.μ. Ο Σύλλογος προκηρύσσει τρίωρη διευκολυντική στάση εργασίας αυτή τη μέρα, από τις 1.15 μ.μ. μέχρι τις 4.15 μ.μ. για τους συναδέλφους του ολοήμερου που θέλουν να παρευρεθούν.
2. Κλειδώστε τα ρολόγια της ΔΕΗ. Μήν τους αφήνετε να τα πλησιάσουν.
3. Σε περίπτωση που σας ενημερώσουν για προσπάθεια να σας κόψουν το ρεύμα ή να επισκεφθούν το σπίτι σας συνεργεία της ΔΕΗ ή εργολάβοι της, καλέστε το Σύλλογο να τους εμποδίσουμε με μαζικό και αγωνιστικό τρόπο.
4. Σε περίπτωση που σας κόψουν το ρεύμα, καλέστε πάλι το Σύλλογο, που βρίσκεται σε συνεργασία με ηλεκτρολόγους πρόθυμους να το ξανασυνδέσουν.
ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ.
ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ – ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Ειδήσεις5 μήνες ago
Νόμπελ Ειρήνης: Πάνω από 300 οι υποψηφιότητες για το φετινό βραβείο
-
Κεντρικό Θέμα11 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα11 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός
-
Αγίας Βαρβάρας10 μήνες ago
Συναυλία με Nivo, Goin’ Through και Γιώργο Αλκαίο – ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ
-
Ελλάδα3 έτη ago
Η Ελλάδα δημοφιλέστερη χώρα της Ευρώπης για τις παραλίες της – Τα νησιά που ξεχωρίζουν
-
Αθλητισμός7 μήνες ago
ΑΜΑΡΥΣΙΑ PRO: Το μεγάλο πυγμαχικό event έρχεται στο κλειστό του Αγίου Θωμά στις 22/12
-
Αθηναίων8 μήνες ago
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΛΑΞΗ ΑΡΧΕΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ