Ελλάδα
Θεσσαλονίκη: Νέα υπόθεση οπαδικής βίας από δύο ανήλικους 15 και 16 ετών
Επεισόδιο, με οπαδικά κίνητρα, που διαδραματίστηκε τον περασμένο Δεκέμβριο στη Θεσσαλονίκη, με θύματα έναν 20χρονο κι έναν 18χρονο, εξιχνίασε το Τμήμα Ασφάλειας Πυλαίας – Χορτιάτη, ταυτοποιώντας δύο εκ των δραστών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία.
Όπως ανακοινώθηκε, πρόκειται για δύο ανήλικους, 16 και 15 ετών, οι οποίοι, σύμφωνα με τη δικογραφία, από κοινού με συνεργούς τους, ξυλοκόπησαν και τραυμάτισαν στο πρόσωπο τους παθόντες. Το επεισόδιο έγινε σε τερματικό σταθμό λεωφορείων, στην περιοχή της Πυλαίας, ενώ, φαίνεται πως είχε προηγηθεί φραστικό επεισόδιο εντός αστικού λεωφορείου, με απειλές των δραστών σε βάρος των θυμάτων.
Η σχηματισθείσα δικογραφία αφορά τα αδικήματα της απειλής, της επικίνδυνης σωματικής βλάβης και πράξεις βίας, στο πλαίσιο του Αθλητικού Νόμου.
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Αλίμου6 ημέρες ago
Άλιμος: Τα δύο σημεία που θα τοποθετηθούν κάμερες της τροχαίας
-
Ειδήσεις5 μήνες ago
Νόμπελ Ειρήνης: Πάνω από 300 οι υποψηφιότητες για το φετινό βραβείο
-
Κεντρικό Θέμα11 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα11 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός
-
Αγίας Βαρβάρας10 μήνες ago
Συναυλία με Nivo, Goin’ Through και Γιώργο Αλκαίο – ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ
-
Ελλάδα3 έτη ago
Η Ελλάδα δημοφιλέστερη χώρα της Ευρώπης για τις παραλίες της – Τα νησιά που ξεχωρίζουν
-
Αθλητισμός8 μήνες ago
ΑΜΑΡΥΣΙΑ PRO: Το μεγάλο πυγμαχικό event έρχεται στο κλειστό του Αγίου Θωμά στις 22/12