Connect with us

Ειδήσεις

Θανατηφόρο ατύχημα στην Καλλιθέα – Έχασε τη ζωή της 7χρονη την ώρα του παιχνιδιού

Published

on

Ανείπωτη τραγωδία εκτυλίχθηκε στην Καλλιθέα, όπου ένα 7χρονο κοριτσάκι έχασε τη ζωή του την ώρα που έπαιζε, περνώντας μέσα από τζαμαρία και τραυματιζόμενο θανάσιμα στην κοιλιακή χώρα.

Το δυστύχημα σημειώθηκε σε διαμέρισμα συγγενικού προσώπου, όπου είχε μεταβεί η 37χρονη θεία της μικρής για να τη φροντίσει, καθώς οι γονείς της εργάζονται στην οικογενειακή τους επιχείρηση. Σύμφωνα με πληροφορίες, η θεία –νοσηλεύτρια στο επάγγελμα– ήταν αυτή που την παρέλαβε από το σχολείο, όπως κάθε μεσημέρι.

Περίπου στις 15:30, την ώρα του παιχνιδιού, η μπάλα πέρασε στο μπαλκόνι και η 7χρονη ακολούθησε. Σε μία μοιραία στιγμή, πέρασε μέσα από γυάλινη πόρτα, με αποτέλεσμα να υποστεί βαρύ τραύμα στην κοιλιακή χώρα.

Οι γείτονες αναφέρουν πως άκουσαν τον θόρυβο της θραύσης του τζαμιού και στη συνέχεια τις σπαρακτικές φωνές της θείας, η οποία καλούσε το παιδί να ανοίξει τα μάτια του. Παρά τις πρώτες βοήθειες που προσπάθησε να προσφέρει, η κατάσταση ήταν ήδη κρίσιμη.

Διασώστες του ΕΚΑΒ έσπευσαν άμεσα και ξεκίνησαν τιτάνια προσπάθεια για να ελέγξουν την αιμορραγία, ενώ στο σημείο εφαρμόστηκε ΚΑΡΠΑ. Το παιδί διακομίστηκε στο νοσοκομείο Παίδων, συνοδεία αστυνομικών δυνάμεων, με γιατρούς να δίνουν μάχη για 40 λεπτά προκειμένου να το επαναφέρουν, χωρίς δυστυχώς επιτυχία.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, στο νοσοκομείο εκτυλίχθηκαν σκηνές σπαραγμού, με τη μητέρα να καταρρέει, φωνάζοντας «έχασα το παιδί μου». Η οικογένεια, βυθισμένη στο πένθος, ετοιμαζόταν να γιορτάσει τα γενέθλια της μικρής μέσα στις επόμενες μέρες.

Η 37χρονη θεία συνελήφθη και εις βάρος της ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία από αμέλεια.

Συγγενείς, φίλοι και γείτονες δεν μπορούν να πιστέψουν το κακό που συνέβη τόσο ξαφνικά, σε μια συνηθισμένη ημέρα που κατέληξε σε τραγωδία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ