Connect with us

Ειδήσεις

Συνέντευξη: ΣΙΜΟΣ ΡΟΥΣΣΟΣ «Ενισχύουμε από την πρώτη μέρα τις αυτόνομες δομές αλληλεγγύης»

Published

on

Το Σάββατο μη χάσετε την εφημερίδα Χτύπος που κυκλοφορεί, με τη Συνέντευξη του δημάρχου Χαλανδρίου που θα συζητηθεί: Ÿ•Συζητάει την πολιτική της διοίκησης του Δήμου Χαλανδρίου σε μια σειρά σοβαρών για την πόλη ζητημάτων. Ξεκινώντας από την πρόσφατη επιτυχία της Δημοτικής Αρχής με την απόκτηση τριών σημαντικών χώρων, ο Δήμαρχος μας αναλύει τα σχέδια αξιοποίησής τους, που περιλαμβάνουν τη δημιουργία ενός ενιαίου χώρου αθλητισμού και πρασίνου πάνω στον κόμβο της Αττικής οδού, αλλά και την ολοκληρωμένη επίλυση του προβλήματος της στέγασης της υπηρεσίας καθαριότητας. Μιλάει επίσης για την κοινωνική πολιτική του Δήμου και την οριζόντια μείωση κατά 13% των δημοτικών τελών από την πρώτη κιόλας χρονιά σε όλες τις οικίες, για τη θέση της διοίκησης όσον αφορά τον καταυλισμό των Ρομά στο Νομισματοκοπείο, αλλά και για την ισορροπία που είναι αναγκαίο να βρεθεί μεταξύ καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος και κατοίκων στο κέντρο της πόλης.

Μην ξεχνάτε την εφημερίδα “ΧΤΥΠΟΣ”. Κυκλοφορεί από το Σάββατο στα περίπτερα της Αθήνας και του Πειραιά. Με αποκλειστικές ειδήσεις ρεπορτάζ και άρθρα. Επίσης, με μεγάλες χρήσιμες προσφορές και δώρα.

NEO – Εγγραφείτε συνδρομητής στην εφημερίδα ΧΤΥΠΟΣ έχοντας αποκλειστικά το προνόμιο να διαβάζεται πρώτοι την εφημερίδα ηλεκτρονικά κάθε εβδομάδα, κερδίζοντας μεγάλες εκπτώσεις και ΔΩΡΑ. Εκδηλώστε ενδαφέρον, στέλνοντας email στα [email protected] και [email protected] – με θέμα “ΧΤΥΠΟΣ: θέλω να γίνω συνδρομητής” και κερδίστε εκπτωτικά κουπόνια για τις αγορές σας, προσκλήσεις για θεατρικές παραστάσεις, ταξίδια, και αλλά πολλά, που μόνο οι συμδρομητές της εφημερίδας ΧΤΥΠΟΣ απολαμβάνουν.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ