Ειδήσεις
Συνεδριάζει αύριο με «καυτά» θέματα το ΔΣ της ΚΕΔΕ

Συνέρχεται αύριο, Τετάρτη 24 Αυγούστου και ώρα 10:30 το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΕΔΕ στα γραφεία της Ένωσης (Ακαδημίας 65 και Γενναδίου 8, 3ος όροφος).
Μεταξύ των θεμάτων που θα συζητηθούν είναι ο προϋπολογισμός των δήμων για το 2017, η διαχείριση των απορριμμάτων και ειδικότερα η διαχείριση των απορριμμάτων στην Αττική υπό το πρίσμα της μεταφοράς αρμοδιοτήτων από τον ΕΣΔΝΑ στην Περιφέρεια Αττικής, η πρόβλεψη του νομοσχεδίου του υπουργείου Οικονομίας για αφαίρεση από τους δήμους της αρμοδιότητας αδειοδότησης καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος κ.α.
Αναλυτικά τα θέματα ημερήσιας διάταξης είναι τα εξής:
1. Επικύρωση Πρακτικών Διοικητικού Συμβουλίου.
2. Ενημέρωση Προέδρου.
3. Προϋπολογισμός Δήμων για το έτος 2017 – Μείωση πόρων – Ανακατανομή ΚΑΠ
Εισηγητές: – κ. Γ. Πατούλης, Πρόεδρος ΚΕΔΕ – κ. Α. Καστρινός, Πρόεδρος Επιτροπής Οικονομικών Ο.Τ.Α.
4. Συζήτηση και λήψη απόφασης για το Ν.4412/2016 «Δημόσιες συμβάσεις, έργων, προμηθειών και υπηρεσιών (προσαρμογή στις οδηγίες 25014/24/ΕΕ και 2014/25/ΕΕ)»
Εισηγητές: – κ. Γ. Μουράτογλου, Γενικός Γραμματέας ΚΕΔΕ – κ. Α. Κοιμήσης, Δήμαρχος Αμφιλοχίας – κ. Π. Ζυγούρης, Νομικός Σύμβουλος ΚΕΔΕ
5. Α. Διαχείριση απορριμμάτων
Β. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με τη μεταφορά αρμοδιοτήτων από τον ΕΔΣΝΑ στην Περιφέρεια Αττικής
Εισηγητές: – κ. Γ. Πατούλης, Πρόεδρος ΚΕΔΕ
-κ. Σ. Χιονίδης, Δήμαρχος Κατερίνης, Πρόεδρος της Επιτροπής Χωροταξίας, Υποδομών και Περιβάλλοντος της Κ.Ε.Δ.Ε.
6. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με το σχέδιο νόμου που αφορά το «Νέο θεσμικό πλαίσιο για την άσκηση οικονομικής δραστηριότητας και άλλες διατάξεις (αρμοδιότητα αδειοδότησης καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος)»
Εισηγητές: – κ. Γ. Πατούλης, Πρόεδρος ΚΕΔΕ – κ. Π. Ζυγούρης, Νομικός Σύμβουλος ΚΕΔΕ
7. Συζήτηση και λήψη απόφασης για παράταση της αδειοδότησης των σταβλικών εγκαταστάσεων
Εισηγητές: – κ. Δ. Τζιαχρήστας, Δήμαρχος Δομοκού, Πρόεδρος της Επιτροπής Αγροτικής Ανάπτυξης της Κ.Ε.Δ.Ε.
8. Τροποποίησης της υπ’ αριθ. IIβ/Γ. ΙΙ. Οικ. 14951/2001 (ΦΕΚ 1397/Β/2011) Υπουργικής Απόφασης για τις προϋποθέσεις ίδρυσης και λειτουργίας Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ)
Εισηγητές: – κ. Σ. Δανιηλίδης, Αντιπρόεδρος Επιτροπής Υγείας και
Κοινωνικής Πρόνοιας
9. Ορισμοί εκπροσώπων
10. Έγκριση Αποφάσεων Προέδρου.
11. Διάφορα θέματα και ανακοινώσεις.
Μην ξεχνάτε την εφημερίδα “ΧΤΥΠΟΣ”. Κυκλοφορεί από το Σάββατο στα περίπτερα της Αθήνας και του Πειραιά. Με αποκλειστικές ειδήσεις ρεπορτάζ και άρθρα. Επίσης, με μεγάλες χρήσιμες προσφορές και δώρα.
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Ειδήσεις3 μήνες ago
Νόμπελ Ειρήνης: Πάνω από 300 οι υποψηφιότητες για το φετινό βραβείο
-
Κεντρικό Θέμα9 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα9 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός
-
Αγίας Βαρβάρας8 μήνες ago
Συναυλία με Nivo, Goin’ Through και Γιώργο Αλκαίο – ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ
-
Αθλητισμός6 μήνες ago
ΑΜΑΡΥΣΙΑ PRO: Το μεγάλο πυγμαχικό event έρχεται στο κλειστό του Αγίου Θωμά στις 22/12
-
Αθηναίων6 μήνες ago
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΛΑΞΗ ΑΡΧΕΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ
-
Ελλάδα3 έτη ago
Η Ελλάδα δημοφιλέστερη χώρα της Ευρώπης για τις παραλίες της – Τα νησιά που ξεχωρίζουν